Carlo Saverio - Boyka Lorenz [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

CristopherX

Újonc
2020. 10. 20.
39
102
V4 karakter
Lorenzo Vasquez
LV karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Carlo Saverio

Panaszra tett személy InGame neve:
Boyka Lorenz

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nonrp

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/vw8p8u ez lenne az egyik,itt pedig a másik:https://streamable.com/u5tmfs

Megjegyzés:
Az első esetben még megérteném,megesik velem is hogy figyelmetlen vagyok,és neki megyek valakinek. De ami a második klippen látható az feletébb érdekes,és akkor írunk egy ilyet ic hogy nem "indexeltél",azért nem indexeltem mert a megengedett sebességgel közlekedtem!

CristopherX

Újonc
2020. 10. 20.
39
102
V4 karakter
Lorenzo Vasquez
LV karakter
-
Halo erre csak két dolgot tudok mondani én arrol nem tehetek ha később töltenek be a kocsik valamint ic-n mondtad volna hogy fizessem ki a kocsi szerelését akkor el lett volna intézve nem értem ezért miért kell pk t irni
A pk-t azért kellett megírnom,mivel nem voltál elérhető amikor az admin jött.
Másrészt azért kicsit hihetetlen hogy 10méterről nem tölt be a textura,de ha még későn is töltött volna be,meg sem probáltál fékezni meg semmi,szóval nem tudom.
Nincs igazából több hozzáfűznivalóm,majd a bíráló admin eldönti hogy jogos e vagy sem.

• Vicces
Reactions: paul.

Boyka

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
264
98
37
Kisvárda
V4 karakter
Boyka Lorenz
LV karakter
Boyka Lorenz
V2 karakter
Boyka Lorenz
na én meg azt mondom arra hogy kezedbe adom az m8 at és álj már meg vele 10 méteren még 30 méteren se ál meg

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 511
20
V4 karakter
glen gehrke
Én meg azt mondom, hogy a panaszkönyvedre a válaszaidat Te írd meg, és ne egy ismerősöd.
Visszaállítottam az elsőnek írt hozzászólásod. Kérlek tartózkodj attól a továbbiakban, hogy módosítod az ide írt válaszokat. Főleg, hogyha ennyire jelentősen különbséget tevő.

Az első videóban is van némi kivetnivaló, de nem feltétlen lehet szándékosként megpecsételni.
A második videó viszont sokkal érdekesebb. Teli gázzal mész Carlo felé, még fékezni sem próbálsz, helyette az ütközés előtti pár pillanatban próbálod elmozdítani a kormányt. Hogyha állításod szerint fékeztél, megköszönöm hogyha elküldesz ide egy olyan videót ami alátámasztja az állításod, máskülönben nem fogom figyelembe venni, hogy "mi történt a te oldaladon".

Ettől függetlenül tegyük fel, hogy teljesen véletlen volt ez az ütközés, és próbáltál lassítani (ahogy a módosított válaszodban írták, és ahogy itt írtad, hogy nem tudsz fékezni 30 méteren).
Mit csináltál, miután láttad, hogy a vízbe repült Carlo? Gondolom odamentél hozzá mint egy korrekt ember, bocsánatot kértél tőle IC és/vagy OOC, és kifizetted neki a károkat, ugye?
Csúnyán fog hangzani, de merem állítani, hogy nem így történt, helyette jól kiröhögted, és mentél tovább, tudván hogy mekkora kárt okoztál neki.

Boyka

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
264
98
37
Kisvárda
V4 karakter
Boyka Lorenz
LV karakter
Boyka Lorenz
V2 karakter
Boyka Lorenz
Akkor egy kicsit tévedel mert oda mentem IC N semmit nem mondott hogy fizessen ki neki valamint nincs tőbb hozzàfűzni valóm nincs ha ts en lehet beszélni akkor tudunk

Utoljára szerkesztve:

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 511
20
V4 karakter
glen gehrke
Csak részletkérdés volt, hogy mit csináltál ezután - de semmit nem változtat a panasz fő okán, hogy nagy sebességgel szándékosan nekimentél Carlonak.
Azzal kapcsolatban van valami megjegyzésed, vagy megmenthetjük magunkat 2 napnyi vitatkozástól és egyetérthetünk abban, hogy szándékosan csináltad?
Ne haragudj, de nem tervezek TS-en társalogni egy ilyen egyszerű ügyről.

CristopherX

Újonc
2020. 10. 20.
39
102
V4 karakter
Lorenzo Vasquez
LV karakter
-
Csak részletkérdés volt, hogy mit csináltál ezután - de semmit nem változtat a panasz fő okán, hogy nagy sebességgel szándékosan nekimentél Carlonak.
Azzal kapcsolatban van valami megjegyzésed, vagy megmenthetjük magunkat 2 napnyi vitatkozástól és egyetérthetünk abban, hogy szándékosan csináltad?
Ehez még annyit tudnék hozzáfűzni hogy a második esetnél semmi féle szóváltásba nem keveredtünk,belém jöttél és csak elhajtottál. Most újra raktam a gépemet,nem tudok logot küldeni,de a sráctól elkérhetjük aki mellettem ült,hozzáteszem nem a spanom,pp-t adtam el neki.
A mellettünk trafizó pd-s szerint is szándékosan jöttél belém,hihetetlen hogy 10 méterről nem töltött be neked a textúra.. Szóval ezt nem kéne még azzal fokoznod hogy nem szóltam ic,mert lehetőséget sem adtál rá,a másik része meg a legelső után felettébb érdekes volt hogy így eltaláltál pont engem,és ilyen távolságból..

• Vicces
Reactions: paul.

Boyka

Aktív fórumozó
Támogató
2019. 01. 10.
264
98
37
Kisvárda
V4 karakter
Boyka Lorenz
LV karakter
Boyka Lorenz
V2 karakter
Boyka Lorenz
Felőlem bîràlhatod de nem értek benne eggyet hogy szànkékosan csinàltam volna

• Tetszik
Reactions: dxminik és paul.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 511
20
V4 karakter
glen gehrke
@Carlokaa , mennyi időd ment el a szerveren, amit nem tudtál játékkal tölteni azért, mert a kocsidat szereltetted, vagy ügyintézésre vártál?

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: Fede és marcy.

CristopherX

Újonc
2020. 10. 20.
39
102
V4 karakter
Lorenzo Vasquez
LV karakter
-
@Carlokaa , mennyi időd ment el a szerveren, amit nem tudtál játékkal tölteni azért, mert a kocsidat szereltetted, vagy ügyintézésre vártál?
Igazából hálaistennek nem sok,mivel írtam egy reportot Scottie elfogadta elég hamar,a bizonyíték után egyből lefixelt mindent,szóval megoldódott hamar. A Pk-t pedig Scottie mondta,mivel nem volt fent a szerveren Boyka rá pár percre utána. Szóval innen is köszönöm Scottie-nak a gyors ügyintézést!

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Browniee és paul.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.