Elutasítva Carlo Johnson - Almightym

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Acos Schmikli

Újonc
2020. 07. 02.
1
0
LV karakter
Carlo Johnson
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Carlo Johnson >

A ban időpontja:
< 2018-05-15 18:22:04 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12-ig szól a kitiltásom a szerverről >

Neve, aki bannolt:
< Almightym >

A ban oka:
< Több esélyt adtunk már, az 'utolsó utánit' is eljátszottad. (UCP-n követhet? az 'esélyek' száma.) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szia! Légyszíves olvasd végig! Közel két és fél éve kaptam a bant, azóta megváltoztam. Szeretném azzal kezdeni, hogy az UCP-n nincsen ott az esélyek száma, mivel az admin félrenézett valamit, az utolsó jailjeim között szerepelt az az indokú jail, hogy a következő 60 perces AJ után ban jár. Ha megnézed a jailjeim számát, elég sok, de nagyon sok százaléka a munkajármű magáncélra használata miatt van, amivel nem a játékotársaim játékélményét vettem el, avagy nem szórakozni jártam fel a szerverre, egyetlen egy jailem van DM indokkal, amivel persze arra lehet következtetni, hogy komolyan vettem a szervert. Olvasgattam az unban kérelmeket, és ő ----> Elfogadva - Jessican S Jackman - Kon | SeeMTA Fórum (see-game.com) kapott egy unbant, ő is utolsó utáni eséllyel lett kibanolva. (Ő is pár napja írt unban kérelmet) Szeretnék én is egy utolsó esélyt, megváltoztam, nem csináltam semmi rosszat, illetve rengeteg megbeszélt adminjail is van, tényleg nincs mit magyaráznom, mivel hála nem az áll az ucp-mben, hogy dm dm dm, hanem "csupán" munkajármű magáncélra használata kelege, szeretnék kérni egy utolsó esélyt, mint nem rég az a játékos, aki ugyanúgy kapott, ha ő kapott, úgy gondolom, én is megérdemlem. Köszönöm, hogy végigolvastad! >

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Nem tudok unbant adni, sajnálom.

• Tetszik
Reactions: PENCZ
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.