Carlo Hill - Ben G Everett [Mumble]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Atey

Újonc
2019. 06. 11.
2
0
V4 karakter
Carlo Hill
LV karakter
Frank Burger
Panasztevő InGame neve:
Carlo Hill

Panaszra tett személy InGame neve:
Ben G Everett

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Autóval belém jött hátulról, nem RP-zett, tovább hajtott. Majd vissza jött, megkérdezte mi bajom, elmondtam, és megint elhajtott szó nélkül. A kocsim meg füstöl.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kép , Log

Megjegyzés:

Mumble

?
2019. 01. 10.
188
437
V4 karakter
Harkem_Odd
LV karakter
Hakan_Tasci
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni! Várom az érintett válaszát 24 órán belül!

• Tetszik
Reactions: kyle.

Bora

Újonc
Támogató
2019. 03. 09.
23
29
V4 karakter
Austin Cole
Sziasztok!

Azért írok a PK alá, hisz ott voltam az esetnél és Ben megkért hogy küldjem el az RP-ről a logot, mivel ő jelenleg dolgozik és nem tudni mikor ér haza, telefonról viszont nemtud belépni fórumra.

Ben RP sorai, és pluszban az ordítása ami Carló Consolában is látszik:
[2019-06-16 20:49:54] [Output] : *Megfejeli a kormányt, szemöldöke enyhén felszakad és vérezni kezd az ütés hatásától ((Ben G Everett))

[2019-06-16 20:50:06] [Output] : Ben G Everett ordítja: he jól vagy?

[2019-06-16 20:50:22] [Output] : * Ben G Everett lenyitja a kesztyűtartót, majd kivesz egy kendőt és megtörli a véres fejét , majd lerakja a kendőt..

Megjegyzés: Valószínüleg azért nem láttad az RP-t mivel messze voltunk egymástól, de egyébként mi sem láttuk a tiedet.

Mumble

?
2019. 01. 10.
188
437
V4 karakter
Harkem_Odd
LV karakter
Hakan_Tasci
Sziasztok! A válaszban a panaszra tett személy tisztázta magát! A szituációban Carlo Hill vétett hibát, aki keverte a /me-t a /do-val. Kis szinte végett nem osztok neki jail-t, de figyelmeztetem, hogy ne kövessen el több hasonló hibát! Zárom.

• Tetszik
Reactions: Bora
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.