- 2023. 12. 07.
- 11
- 19
- V4 karakter
- Troolen Carter
- LV karakter
- Carlo Blacker
Neved:
< Carlo Blacker >
Kitiltás időpontja:
< 2023. 12. 07. 15:46 >
Kitiltás időtartama:
< Örök. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Diablo. >
A kitiltás indoka:
< Admin Szidás. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Tisztelt Adminok!
Tisztelettel kérelmet szeretnék benyújtani az 8 hónappal ezelőtti kitiltásom felülvizsgálatára és annak feloldására a SEEmta LV szerverről. Ez idő alatt nagyon megbántam a viselkedésemet, különösen azt, ahogyan egy report során megnyilvánultam. Tudom, hogy pontosan azért kaptam a kitiltást, mert egy reportban szemtelen voltam egy adminnal.
Belátom, hogy tetteim helytelenek voltak, és azóta komolyan átgondoltam viselkedésem okait. Megértettem, hogy a közösségi szabályok tisztelete minden tag számára kiemelten fontos, és mostantól elkötelezett vagyok amellett, hogy a jövőben pozitív és támogató tagja legyek a közösségnek.
Az MTA világával akkor kezdtem el ismerkedni, amikor csatlakoztam a SEEmta szerverhez, és azóta több mint 1000 óra tapasztalatot szereztem roleplay-ben. Nagyon hiányzik a játék és a közösség, mely rengeteg örömet és kikapcsolódást nyújtott számomra. Szeretném bebizonyítani, hogy képes vagyok a helyes viselkedésre és a közösségi szabályok tiszteletben tartására.
Kérem most ezúton az esélyt, hogy bizonyíthassam, tanultam a hibáimból, és méltóvá váltam a visszatérésre. Hálás lennék, ha megfontolnák kérésemet, és lehetőséget adnának számomra a visszatérésre a SEEmta LV szerverre.
Előre is köszönöm a megértést és az esetleges pozitív elbírálást!
>
Utoljára szerkesztve: