Elutasítva Carlo Blacker-Diablo már nem admin.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2023. 12. 07.
11
19
V4 karakter
Troolen Carter
LV karakter
Carlo Blacker
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Carlo Blacker >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 12. 07. 15:46 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök. >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Diablo. >

A kitiltás indoka:
<
Admin Szidás. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Tisztelt Adminok!

Tisztelettel kérelmet szeretnék benyújtani az 8 hónappal ezelőtti kitiltásom felülvizsgálatára és annak feloldására a SEEmta LV szerverről. Ez idő alatt nagyon megbántam a viselkedésemet, különösen azt, ahogyan egy report során megnyilvánultam. Tudom, hogy pontosan azért kaptam a kitiltást, mert egy reportban szemtelen voltam egy adminnal.
Belátom, hogy tetteim helytelenek voltak, és azóta komolyan átgondoltam viselkedésem okait. Megértettem, hogy a közösségi szabályok tisztelete minden tag számára kiemelten fontos, és mostantól elkötelezett vagyok amellett, hogy a jövőben pozitív és támogató tagja legyek a közösségnek.
Az MTA világával akkor kezdtem el ismerkedni, amikor csatlakoztam a SEEmta szerverhez, és azóta több mint 1000 óra tapasztalatot szereztem roleplay-ben. Nagyon hiányzik a játék és a közösség, mely rengeteg örömet és kikapcsolódást nyújtott számomra. Szeretném bebizonyítani, hogy képes vagyok a helyes viselkedésre és a közösségi szabályok tiszteletben tartására.
Kérem most ezúton az esélyt, hogy bizonyíthassam, tanultam a hibáimból, és méltóvá váltam a visszatérésre. Hálás lennék, ha megfontolnák kérésemet, és lehetőséget adnának számomra a visszatérésre a SEEmta LV szerverre.

Előre is köszönöm a megértést és az esetleges pozitív elbírálást!

>

Utoljára szerkesztve:

Marcus

Modern Verne
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
1 318
1 348
V4 karakter
Milford Vondrasek
LV karakter
Marcos Deliano
V2 karakter
Milford Vondrasek
Szia,

Nem tudunk neked UB-t adni, a kitiltás marad.

További szép napot!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.