- 2020. 03. 11.
- 4
- 4
- V4 karakter
- Carl Morgan

Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
〈 Korbély Gergő 〉
Jelenleg hány éves vagy?
〈 17, jövőhónap 18 〉
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
〈 3-4 óra de ez változó, hogyha érdekel TS-en elmesélem miért is 〉
Hány játszott perced van jelenleg?
〈 1600 jelenleg 〉
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 --- 〉
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
〈 -- 〉
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
〈 Nem még nem váltottam nevet. 〉
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈
itt van minden amit tudni kell, hát igen jogtalannak találtam az OOC-sítlusost mivel engem szó szerintem nem hagytak OOC irkáltak nekem és mondtam a gyereknek hogy jó nem érdekel mivel már az IC viselkedése se tetszett nekem utána kezdet nekem ooc-írkálni és megmondtam neki hogy engem hagyjon ezért kaptam.
A másik az úgytörtént hogy volt egy buli Ic aztán az autóm össze tört le RP-ztük minden utána rá ütöttem egy kombót az ajtóra de be voltunk rúgva meg drogozva is szóval ezt azért nem értettem, de mivel az Admin jobban tudja mint én ezért nem is foglalkoztam vele és leültem a kiszabott jailt:. 〉
Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
〈 https://kepkuldes.com/image/ZuL9Jj
Itt is van ez is szintén de szerintem ez minden elárúl annyit írtam hírdetésbe hogy korona elleni gyógyszer eladó.〉
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
〈 Hát én már régóta gondolkodtam hogy ebbe a frakcióba fogok csatlakozni mivel nekem tetszik ez a munka, és már régebben is akartam csak sohasem volt rá lehetőségem és ezért nem tettem, meg hát most vettem egy új gépet is szóval így már könnyebb lesz ezt is mivel nagy hátrányom lett volna 10fps-el a frkacióban.
Ezért is most jelentkezem. 〉
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
〈 Igen 〉
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
〈 Carl Morgan 〉
Édesanyja leánykori neve:
〈 Sofia Lawson 〉
Születési helye és a pontos dátum:
〈 San Fierro 1996.07.31 〉
Bejelentett lakcíme:
〈 Jefferson Street, 37 〉
Jelenlegi telefonszáma:
〈 38761120177402 〉
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
〈 Carl Morgannak hívnak 1996 ban születtem San Fierroban, édesapám a születésem után elhagyott minket ezért kis koromban sokat nélkülöztem a 2-testvéremmel.
2003 ban elkezdtem az általános iskolát ahol sok volt velem a gond mivel nem volt apukám akivel megtudtam volna beszélni mindent. Apámmal a mai napig nem tartjuk a kapcsolatot próbált vissza jönni hozzánk de nem sok sikerrel utolsó próbálkozása 2007-ben volt azóta nem láttam annyit tudok róla hogy börtönben űl még most is.
Én ahogy ezt megtudtam elhatároztam hogy a Büntetés Végrehajtásnál szeretnék dolgozni és a szemükbe nézni a rossz embereknek. 2011 ben végeztem az általános iskolában azután keződött az középiskola hát elégg hamar eltelt az a 4év számomra, 2015ben végeztem azután elhatároztam elmegyek dolgozni utána pizza futár lettem ahol 2évig dolgoztam és gyűjtöttem a pénzt az álomautómra, majd miután csődbe ment a pizzéria ahol dolgoztam elmentem a depoba futárkodni ott letoltam még 3évet, és meg lett az a bizonyos összeg az álom autómra amit még a mai napig sem tudok elhinni, utána felmondtam a futárcégnél, és láttam hogy önök munkatársat keresnek majd kapva a lehetőségen elkezdtem kitölteni ezt a lapot. És most itt ülök az asztalnál a kezemben egy tollal és töltöm ezt a lapot. 〉