Elutasítva Carl Jason-- Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Carl Jason

Újonc
Támogató
2021. 05. 29.
6
1
V4 karakter
Jason MIke
LV karakter
Carl Jaosn
V2 karakter
nem voltam fent soha
zoldlogo.png

Neved:
< Carl Jason >

A ban időpontja:
< junius körül >

A ban időtartama:
< örök >

Neve, aki bannolt:
< jake >

A ban oka:
< Vagyonátruházás, pg. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< A vagyonátruházásról annyit, hogy az egyik barátomnak adtam oda a subarumat, irl beszéltük meg. Végig vele játszottam, amiota lvzek, és nem csináltam semmi adásvételit, mondhatni kölcsön adtam neki. Ezért nem tudom bizonyitani hogy én ic bérbe adtam neki a subarut. Nagyon hiányzik a szerver, minden barátom ott játszik, és jó lenne újra együtt játszani a szerveren. Talán 1 jailem volt a szerveren, mindig figyeltem a szabályokra, de szerintem ez nem olyan nagy probléma hogy odaadtam a barátomnak a subarumat, ugy hogy nem volt hosszú ic róla, de végig vele játszottam, és élőbe is ismerem, és megbeszéltük hogy 1 hétig használhatja.Köszönöm hogy elolvastad. >

Jake

legenda
2019. 01. 10.
757
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Szevasz.
Legközelebb legyél szíves a teljes indokot leírni.
Régebben beszéltem már a haveroddal. Elég érdekes, hogyha valóban bérlés volt mégis miért nem kerestetek egyből tisztázással? Egy bérlésnek nyilván nem ez a menete. Nem szokás haverra dobálni persze mg-vel a cuccokat "bérlés" címszóval. Egy bérlésnél meg nincs szükség átírásra - egy protect és egy kulcsátadással meglehet oldani. - Erre így valóban nincs semmi bizonyíték és elég nehezen hihető.

Továbbá azt elfelejtetted leírni, hogy szerelőként üldöztetted magad és ekkor követted el a PG szabálysértést is. Ekkor érkezett rád egy panaszkönyv amiről InGame szóltam neked. Ennek ellenére nem mutattál hajlandóságot arra, hogy reagálj rá.

Nem fogok tudni unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.