- 2021. 03. 23.
- 52
- 104
- V4 karakter
- Carl Ernest
- LV karakter
- Evelyn Mayhem
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Máté (Carl Ernest) 20 éves vagyok
Hány játszott perccel rendelkezel?
131500 percem van
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Főként a sablonos kérdések megválaszolása, ezzel elősegítve az adminok munkáját és ezzel is kevésbé terhelni munkájukat hogy a fontosabb, illetve súlyosabb ügyekkel foglalkozni tudjanak.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretek segíteni a játékosoknak, szeretném eloszlatni a terhet, amit az adminok/adminsegédek a válukon cipelnek. Kivenném a részemet!
Miért pont téged válasszunk?
Szerintem kifejezetten jó kommunikatív képességekkel rendelkezem, könnyen tudok alkalmazkodni és beilleszkedni bármilyen közösségbe, ha ők is viszonozzák a kölcsönös tiszteletet. Úgy gondolom hogy nagyon sok tapasztalattal rendelkezem a játékidőm alapján, szinte zsigerből tudnék válaszolni mindenre, ha odáig eljutnék a feladatmegoldó képességemmel sem lenne gond, mivel LV szerveren voltam már adminisztrátor. Szeretek csapatban dolgozni, sok időt rááldozni a célok érdekében és hogy eredményem legyen az adott dologban.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Napi szinten körülbelül 2-3 órát tudnék aktívkodni.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltam, viszont nagyon régen amiről nincs képem. ( )
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Voltam, viszont szintén nincs róla képem, régen volt. ( )
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Önálló, alázatos és becsületes vagyok, sokszor mogorva, csendes és haragtartó.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Szeretnék, mivel voltam már adminisztrátori szerepkörben Las Venturas szerveren a v4 bejövetelével és rendkívűl szeretek a játékosokkal foglalkozni, segíteni és az ügyeiket részletesen átvesézni és a szabályzat alapján intézkedni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Első és legfontosabb hogy a szerver szabályzatát illetve a fogalmakat ismertetném hogy tisztába legyen miket szabad és miket nem. Másodjára a szerveren elérhető munkákat, hobbikat és egy alap kezelési útmutatót, parancsokat ismertetném. (pl.: Szerelőtelepeket, a kocsik fizikáját, billentyűkombinációk, home panel). Harmadjára pedig a fórum használatát ismertetném hogy átláthatóbb legyen számára. (pl.: Sablokon kitöltése, lapok írása, témák létrehozása)
Röviden összeszedve elmagyaráznám neki a szerepjáték lényegét, akár ötleteket adva hogy milyen lehetőségei vannak a különböző szituációk kialakítására, mennyi lehetősége van akár egy bejelentést tenni, vagy egy vállalkozást elindítani a NAV-nál.