Carina Jepsen - Laso Vazo [Lac]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

goy

Lelkes fórumhasználó
2023. 05. 15.
313
1 434
V4 karakter
Carly Shaffer
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Carina Jepsen

Panaszra tett személy InGame neve:
Laso Vazo

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/9fgrt8 1. képen felszedik a játékost
2. képen drogozik a játékos
3. képen lő a játékos közvetlenül azután, hogy felszedték őt, és drogozott

Megjegyzés:
Heló. A panaszra tett játékos és a társai ATM-eket fúrtak meg Tierra Robadában többek közt, mi arra reagáltunk.
Kiértünk, de nem találtunk senkit, ezért úgy döntöttünk hogy hasznosítjuk az időnket és az egységet alkotó partneremet elvittem hogy lecserélje a fegyverzetét a közelharci shotgunról a távharci mesterlövészre. Mikor visszaértünk, egy szépkorú férfi futkározott a Cluckin' Bell-nél található ATM-nél, akit megfigyeltünk. És habár a szerveren köztudott, hogy nem lehet sima cigarettát szívni, csak füveset– ennek ellenére mivel nem szerettünk volna senkinek sem kellemetlen pillanatokat hajnali 4-kor okozni, nem foglalkoztunk vele és nem folyamodtunk MG-hez. Ezt a történést az előbb leírtak miatt semlegesnek tekintettük, úgy álltunk hozzá hogy az idős férfi csak egy szimpla civil. Ekkor, odamentünk a kútnál található ATM-hez, nem találtunk szintén semmit, viszont...
A Haller Babó oldalában lévő dombra való felhajtás után, arra lettünk figyelmesek hogy egy nő van a tetején a kútnak és ugyan úgy szívja a ganját. Persze nem foglalkoztunk vele hasonló indokok miatt, mint ahogy a társával sem, szimplán tovább mentünk. Ezután köröztünk JÓ PÁRAT, majd egyszer arra lettünk figyelmesek, hogy Laso bebújt az ATM panelba egy flex-szel a kezében. Ez keltett bennünk egy erősen megalapozott gyanút, szinte nyilvávalóvá vált az, hogy ő van emögött hiszen civil emberek poénból az éjszaka közepén NEM GYAKRAN szórakoznak ezzel... Ezt látva, füstgránátokat alkalmaztam, amiknek köszönhetően Ő megsebesült és animba esett, viszont a társa miatt nem tudtunk vele mit kezdeni. Rákérdeztünk a sürgősségin, hogy van-e a rádión esetleg elérhető szanitéc avagy orvos, de válasz nem érkezett. Végül egy harmadik személy jött a segítségére, aki felszedte egy EÜ. doboz társaságában őt, majd miután ellátást kapott– szívott egyet a drogba és lelőtt minket miközben az autónkban ültünk és OOC szólítottuk meg ennek kapcsán, hogy miért tesz ilyet? Írás közben meghaltunk ezért lehetőségünk sem volt megkérdezni, hogy mi is történt igazából, illetve az elérhető adminok száma is egy szép kerek nullás szám volt.

ricsi12311

Újonc
2023. 06. 15.
20
71
V4 karakter
Laso Vazo
LV karakter
Travis Cade
Sziasztok én vagyok Laso vazo! Azért itt van más dolog is mint amit leírtatok a PKban, első sorban 2 fontosabb dolgot veséznék ki ez ügyben.
Az első nem más lenne mint amit írtál idézem"És habár a szerveren köztudott, hogy nem lehet sima cigarettát szívni, csak füveset– ennek ellenére mivel nem szerettünk volna senkinek sem kellemetlen pillanatokat hajnali 4-kor okozni, nem foglalkoztunk vele és nem folyamodtunk MG-hez." - Ez rendben van.
"Ezután köröztünk JÓ PÁRAT, majd egyszer arra lettünk figyelmesek, hogy Laso bebújt az ATM panelba egy flex-szel a kezében." - Na hát ilyen konkrétan nem történt meg, ezt a logomból fogom bizonyítani! https://armin.kim/seepaste/1bY5 Ez itt a legelső fúrásunk, ahol történt az egész dolog ami a PKban van ilyenkor még nem volt kint rendvédelem, ezután elmentünk ugye a terv szerint a hajóért, vissza is értünk, ekkora már megláttuk az egységet de mivel nem volt se látható, se kevlár rajtunk, így nem volt mitől félnünk mivel nem volt semmi információja a rendvédelemnek hogy valóban mi furtuk az atmet, így mi is nézelődtünk, ahogyan az egység is tette. erre a log! https://armin.kim/seepaste/a241, ebben a logban jól látszik hogy elterelésnek, megfúrtunk még LS-ben még egy atmet az egység elkerülése végett, amúgy pontosan a utánfutó bérlő ATM-jét, még akkor amikor oda értünk a hajóhoz. a logban jól látható hogy mi is történt, ott voltunk, elterelést kértünk, nézelődtünk, igaz elővettem a fegyver 2x is pár másodperce, de nem volt a közelembe egy rendvédelmis tag, ez jól bizonyítható hogy a PK-t kifejezetten a "ATM belebújás" miatt történt a smoke áradat igényelte meg. Így hozzá tenném a kérdést, honnan jött ez nektek hogy én belebújtam az ATM-be? Nem történt ilyen a logomból jól látszik. Magyarán mondva egyáltalán nem voltatok biztosak abban hogy ez történt, mivel nem volt a kezembe Flex amikor már észrevettünk titeket, ergó én nem fúrtam meg semmit, erre ti még is ki smokeltatok, amit leírsz a saját szavaiddal hogy MG.
A második pont amire ki térnék, mégpedig az lenne hogy: Úgy gondoltam hogy mivel nem lőtt sérülésem van, és nem is vertek félholtra, egyszerűen a GTA alapú script hogy a smoke sebez, és emiatt estem össze, ami jól mutatja azt, hogy egy sima civil játékos fel tudott szedni, mivel nem tört semmim, és nem lőtt sebem volt, így azt gondoltam hogy folytathatom az RPt- mivel nincs annyira hátrányom hogy megvédjem magam az ellen hogy kiszálljatok és lesokkolva bevigyetek, illetve a szerverszabályzatban az van:
Tilos visszamenni lövöldözni az orvosi ellátás után.

↳ Ha tűzharcban megsérült egy játékos és ellátta a mentős akkor ugyanabba a lövöldözésbe már nem mehet vissza. Itt nem történt előtte tűzharc, és igazából ez nem orvosi ellátás volt.

Utoljára szerkesztve:

goy

Lelkes fórumhasználó
2023. 05. 15.
313
1 434
V4 karakter
Carly Shaffer
[2024-12-30 04:50:28] [Output] : Laso Vazo: (( Milyen indokkal kaptunk smokekat? ))
[2024-12-30 04:50:37] [Output] : Carina Jepsen: (( flexelted az atm-et ))
[2024-12-30 04:50:40] [Output] : Laso Vazo: (( Én? ))
[2024-12-30 04:50:42] [Output] : Carina Jepsen: (( lőni nem szabad smokeolni igen ))
[2024-12-30 04:50:46] [Output] : Carina Jepsen: (( igen beleültél az atm panelbe ))
[2024-12-30 04:50:49] [Output] : Carina Jepsen: (( ott guggoltál ))
[2024-12-30 04:50:57] [Output] : Laso Vazo: (( Feltételezésre lehet smokelni? ))
[2024-12-30 04:51:02] [Output] : Carina Jepsen: (( xd ))
[2024-12-30 04:51:06] [Output] : Laso Vazo: (( Csak leguggoltam animmal, nem kezdtem bele. ))
[2024-12-30 04:51:08] [Output] : Carina Jepsen: (( viccből fogod oda a flexet vagy mi ))
[2024-12-30 04:51:10] [Output] : Carina Jepsen: (( oké és? ))
[2024-12-30 04:51:13] [Output] : Carina Jepsen: (( amúgy sem értesítene minket már ))
[2024-12-30 04:51:16] [Output] : Carina Jepsen: (( mert megfúrtad előtte ))
[2024-12-30 04:51:19] [Output] : Laso Vazo: (( Az okés. ))

Itt nem nagyon volt ellenedre semmi a helyszínen miután leéledtünk, te le is "okés"-oztad.

https://streamable.com/ezitjj

A benzinkút tetején szívod a cigit, hogy felmenjen a második életerő csíkod, majd rá ~3 perccel beguggolsz az automatával szembe, a közvetlen közelében. Ez olyan deviáns viselkedés amit nem is tudom, hogy hogyan lehetne megmagyarázni, hogy neked nem a rablás a célod. A hülyének is nyilvánvaló, hogy te állsz a fúrás mögött, szerintem ezt fölösleges lenne ecsetelnem, hogy miért lett ellened erőszakosan fellépve. Nem is értem, hogy mit várnál el ilyenkor. Dőljünk be a macska-egér játékotoknak egy olyan időszakban, amikor nagyjából pont annyi szolgálatban lévő rendvédelmis van, hogy ti ezeket éppen hogy csak véghez tudjátok vinni? De tök mindegy, fölöslegesen kalandozunk el ebbe az irányba, nem erről szól a panasz.

egyszerűen a GTA alapú script hogy a smoke sebez, és emiatt estem össze, ami jól mutatja azt, hogy egy sima civil játékos fel tudott szedni, mivel nem tört semmim, és nem lőtt sebem volt
-Tilos visszamenni lövöldözni az orvosi ellátás után.

↳ Ha tűzharcban megsérült egy játékos és ellátta a mentős akkor ugyanabba a lövöldözésbe már nem mehet vissza.

Feltételezem, hogy a tűzharcba beletartozik a füstgránát is. Szimplán amikor a szabályzat megírásra került, nem gondoltak bele, hogy valakit fel fognak szedni a helyszínen egy eü. dobozzal és az a személy nem egy mentős lesz.

Ha pedig ez nem így volna, véleményem szerint még mindig abszurd, hogy egyik pillanatban a karaktered a földön kúszik, nem bír felkelni és feltételezem, hogy kapkodja a levegőt, hogy egyáltalán jusson oxigén a szervezetébe a véráramlaton keresztül...
Egy másik pillanatban pedig már egyből a tüdejét károsítja egy cigarettával, nem mellesleg fegyvert ránt és fut vele, illetve lő.

ricsi12311

Újonc
2023. 06. 15.
20
71
V4 karakter
Laso Vazo
LV karakter
Travis Cade
[2024-12-30 04:50:28] [Output] : Laso Vazo: (( Milyen indokkal kaptunk smokekat? ))
[2024-12-30 04:50:37] [Output] : Carina Jepsen: (( flexelted az atm-et ))
[2024-12-30 04:50:40] [Output] : Laso Vazo: (( Én? ))
[2024-12-30 04:50:42] [Output] : Carina Jepsen: (( lőni nem szabad smokeolni igen ))
[2024-12-30 04:50:46] [Output] : Carina Jepsen: (( igen beleültél az atm panelbe ))
[2024-12-30 04:50:49] [Output] : Carina Jepsen: (( ott guggoltál ))
[2024-12-30 04:50:57] [Output] : Laso Vazo: (( Feltételezésre lehet smokelni? ))
[2024-12-30 04:51:02] [Output] : Carina Jepsen: (( xd ))
[2024-12-30 04:51:06] [Output] : Laso Vazo: (( Csak leguggoltam animmal, nem kezdtem bele. ))
[2024-12-30 04:51:08] [Output] : Carina Jepsen: (( viccből fogod oda a flexet vagy mi ))
[2024-12-30 04:51:10] [Output] : Carina Jepsen: (( oké és? ))
[2024-12-30 04:51:13] [Output] : Carina Jepsen: (( amúgy sem értesítene minket már ))
[2024-12-30 04:51:16] [Output] : Carina Jepsen: (( mert megfúrtad előtte ))
[2024-12-30 04:51:19] [Output] : Laso Vazo: (( Az okés. ))

Itt nem nagyon volt ellenedre semmi a helyszínen miután leéledtünk, te le is "okés"-oztad.

https://streamable.com/ezitjj

A benzinkút tetején szívod a cigit, hogy felmenjen a második életerő csíkod, majd rá ~3 perccel beguggolsz az automatával szembe, a közvetlen közelében. Ez olyan deviáns viselkedés amit nem is tudom, hogy hogyan lehetne megmagyarázni, hogy neked nem a rablás a célod. A hülyének is nyilvánvaló, hogy te állsz a fúrás mögött, szerintem ezt fölösleges lenne ecsetelnem, hogy miért lett ellened erőszakosan fellépve. Nem is értem, hogy mit várnál el ilyenkor. Dőljünk be a macska-egér játékotoknak egy olyan időszakban, amikor nagyjából pont annyi szolgálatban lévő rendvédelmis van, hogy ti ezeket éppen hogy csak véghez tudjátok vinni? De tök mindegy, fölöslegesen kalandozunk el ebbe az irányba, nem erről szól a panasz.

-Tilos visszamenni lövöldözni az orvosi ellátás után.

↳ Ha tűzharcban megsérült egy játékos és ellátta a mentős akkor ugyanabba a lövöldözésbe már nem mehet vissza.

Feltételezem, hogy a tűzharcba beletartozik a füstgránát is. Szimplán amikor a szabályzat megírásra került, nem gondoltak bele, hogy valakit fel fognak szedni a helyszínen egy eü. dobozzal és az a személy nem egy mentős lesz.

Ha pedig ez nem így volna, véleményem szerint még mindig abszurd, hogy egyik pillanatban a karaktered a földön kúszik, nem bír felkelni és feltételezem, hogy kapkodja a levegőt, hogy egyáltalán jusson oxigén a szervezetébe a véráramlaton keresztül...
Egy másik pillanatban pedig már egyből a tüdejét károsítja egy cigarettával, nem mellesleg fegyvert ránt és fut vele, illetve lő.
Benzinkút tetején szívtam igen és? fent leírtad ez nem elég indok nektek, akkor most miért mentegetőztök ezzel? Az hogy leguggoltam animmal? nem tilos, de te nem láttál a kezembe flexet, szóval nem értem miért írtad ezt a PK-ba, ja de megvan, csak feltételezted, ami kifejezetten MG. Ezt a földrecsúszós felvevős egyből rampage töltögetős kommentekre meg csak annyit tudok válaszolni, hogy ez egy játék, sose lesz egy valóságos csak próbál! egy lövöldözés meg plána nem lesz valóságos ezt többször is kihangsúlyozták az Adminok, ne is hasonlítsuk ilyenekhez. Illetve script megköveteli azt hogy ha lőtt sebed van vagy törésed, civil nem láthatja el, ez is bizonyítja azt hogy nem esett akkora bajom hogy nekem abba keljen hagyni a szerepjátékozásom. De ha még is csak Nonrps lenne ez az egész akcióm, igazából ennek meg sem kellett volna történnie ha nem dobáloztok MG-vel smokekat.

Utoljára szerkesztve:

Lac

Fórum Mester
SzerverAdmin
v4
2021. 02. 14.
1 546
2 191
V4 karakter
Kayden Neal
Több ATM megvolt fúrva már, de te érdekesen leguggolsz teljesen indokolatlanul az ATM elé. Oké, hogy nem volt flex a kezedben tehát nem is fúrtad meg, de teljesen félreértelmezhető ez a cselekvés. Ennek tekintetében pedig jogosan dobtak rád smokeot. Miután ebben megsebesültél és ellátott a játékos 0 RP-vel, nem kellett volna felugrani és tovább lövöldözni mivel nem reális. Értem, hogy a szabályzatban orvos van írva, viszont ezzel, hogy játékos szed fel simán ki lehet játszani a szabályzatot. Felszedésnél pedig RP szükséges, Moises Yoshio részéről ez nem történt meg.

A fent elmondottak alapján 200 perc adminjailt fogsz kapni.
Moises Yoshio pedig 90 perc adminjailt fog kapni.

A panasz jogos.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.