Can Peco jelentkezése

poszasz

Újonc
2021. 09. 23.
24
21
V4 karakter
Dzsingiz Tonuzoba
LV karakter
Can Peco
taxilog.png

Jelentkezési lap

[In Character Rész]
Az “In Character” részben a szerveren lévő IC karakteredre, és annak karrierjére vagyunk kíváncsiak.
Kitöltésénél igyekezz kerek, értelmes mondatokban válaszolni a kérdésekre, illetve nem maradhat el a helyesírás sem.

Személyes információk:
Vezetéknév: Peco
Középső név: -
Keresztnév: Can
Születési hely és idő: Las Venturas Hospital 2000.07.14
Anyja leánykori neve: Larissa Jackson

Elérhetőség:
Telefonszám: +38766657884
E-mail cím: canpeco.hivatalos@gmail.com

Jogosítványa, okiratai érvényesek?
Igen: x
Nem: -

Miért szeretne ide jelentkezni?
Életem a vezetés és az autók, szeretném kamatoztatni a vezetési tudásomat. Szeretek új embereket megismerni, és segíteni rajtuk. Viszonylag szegény családból származom, így a magas jövedelem segítené a családom helyzetét.

Miért pont önt vegyük fel?
Gyorsan alkalmazkodom a csapathoz, megbízható és kitartó vagyok, emellett gyorsan tanulok. A munkámat a gyorsaság és a pontosság jellemzi, ezeket a dolgokat követem a feladatok elvégzésekor is.

Mi a véleménye a csapatmunkáról? (minimum 3-4 mondat)
Szerintem nagyon fontos a csapatmunka. A tagok segíthetik és ösztönözhetik egymást, ami szerintem javíthatja a hangulatot és a motivációt. Emellett lehetőséget ad a folyamatos fejlődésre, mert tanulhatunk egymási hibáiból.

Elfogadja-e a Las Venturas Taxi szabályzatát, illetve Működési szabályzatát? Valamint ha sikeres felvételt nyer, be is fogja tartani?

Elfogadja-e, hogy bekerüléskor 150.000 $ kauciót kell befizetni?

Kérjük mellékelje motivációs levelét (minimum 6-8 mondat):

Kérjük csatolja az önéletrajzát (kép formátumban!):

[Out Of Character Rész]

Az “Out Of Character” részben rád leszünk kíváncsiak, illetve a szerveren lévő OOC karrieredre.

Kitöltésénél igyekezz kerek, értelmes mondatokban válaszolni a kérdésekre, illetve nem maradhat el a helyesírás sem. Sok szerencsét kívánunk a kitöltéséhez!

Mi a neved?
Kornélnak hívnak.

Hány éves vagy?
18 éves vagyok.

Hány játszott perced van?
17 200 percem van.

Mi az Account ID-d?
13562

Voltál-e már Adminjail-ban? Ha igen hányszor? (Kép az UCP-ről!)

Voltál-e már kitiltva a szerverről? Ha igen hányszor? (Kép az UCP-ről!)

Volt-e már más neved a szerveren? Ha igen mi volt? (Kép az UCP-ről!)

Voltál-e már valaha a szerveren valamilyen frakcióban/frakciókban ? Ha igen melyikben?
Még nem voltam.

Ha voltál miért léptél ki belőle(ük)?
-

Mire/Mikre vagy büszke a szerveren, miket értél el eddig?
Az autómra, RP tudásomra vagyok büszke. Komolyabb dolgokat nem nagyon értem el.

Átlagosan mennyi időt tudsz naponta szánni a frakcióra?
Napi 1-2 órát, hétvégente akár 4-5.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

Miért pont téged válasszunk? Miben vagy jobb, mint a többi jelentkező?
Nagyon könnyen alkalmazkodok, szeretek problémákat megoldani, társalogni másokkal. Ember társaim tudnak rám számítani. Pontos vagyok és tisztelettudó.

Mesélj magadról pár mondatban! (6-8 kerek összefüggő magyar mondat.)
Debrecenben élek a szüleimmel és testvéreimmel. Technikumban tanulok szoftverfejlesztő és -tesztelőnek. Technikum után az egyetem a cél. Jelenleg a jogsit csinálom, nagyon érdekel az autók világa. Szeretek videójátékokkal játszani, biciklizni, úszni. Régebben nagyon sok sportágat kipróbáltam, de egyiknél se maradtam ott.

Aláírás: Can Peco

Kelt.: 2024.11.05