Elutasítva Camillio Bolea ---> Vigil

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

smokeyareal

Újonc
2019. 06. 18.
26
25
Budapest, XIII. kerület
LV karakter
Jesus Contreras
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Camillio Bolea >

Kitiltás időpontja:
<
2024. 01. 11. 18:01 >

Kitiltás időtartama:
<
2024. 04. 11. 18:01 >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Vigil >

A kitiltás indoka:
<

Többszörös RP alóli kilépések, RP tagadás[Előző]
>

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Nem akartam kellemetlenséget okozni senkinek. Ez rólam nem elmondható. Hozzátenném azt, minden tisztelettel. Nem volt szándékos kilépésem egyszer sem. Ezeket mind megbeszéltem akkor az adott adminnal. Nem teszek ilyet butaság. Szerepjátékért töltöttem az órákat a szerveren. Nem ennek elrontásáért. Ismételten hozzájutottam prémium pont feltöltése után, egy fegyverhez. Majd mindezek után, kiélveztem az ajándék nyitogatást. Csak hogy akkor, kettő rendőr kiszállt rám s bilincsbe rakott. Én még itt sem dobtam el a fejem, hiszen a lövöldözés helyett inkább, szerepjátekot kezdeményeztem velük. Ami folytatódott bent az őrsön. Elvették minden illegális tárgyamat, aminek nem is voltam ellenére. Kivéve annak amit sajátpénzből vásároltam, nem akartam ezt a szemétbe dobni. Azt amihez tetszés szerint hozzájutottam. Tisztában voltam azzal hogy ez nem fekszik el a szabályzatban, ha nincs bizonylat a fegyverről. Ezért vállaltam is a következményeket, szóban is kifejeztem ott akkor. Itt én voltam aki hibázott sajnos. Megtudtambánni, és megtalálni a hibát magamban. Sajnálom, nem így kellett volna eljárni. Szerintem egyik félfelöl sem. Nem szokásom így cselekedni. Azóta eltelt egy kis idő, ami alatt helyéretudtam stabilizálni ezeket a dolgokat. Folytatni szeretném a szerepjátékot a szerverkeretei közt. >

Vigil

Peluza Vișinie~KVSC 1907
2019. 01. 10.
763
1 422
22
Kolozsvár
Nagyon érdekes, hogy mindig pont RP közben lesz valami technikai gondod. Legutóbb is minden tökéletesen ment minden neked, ameddig a bizonylat nélküli fegyvered kellett átadnod. Helyette inkább kiléptél. Megadtam a lehetőséget, hogy folytasd az RP-t, de nem voltál rá hajlandó.
Ezt nem tudom feloldani.

• Tetszik
Reactions: rajna
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.