- 2019. 12. 17.
- 2
- 0
???????? Jelentkezési lap
«────── « ⋅ IC rész ⋅ » ──────»
Jelentkező teljes neve:
<
Gerold D Rossel
>Jelentkező születési helye, ideje:
<
Los Santos Korház 1999.06.10
>Jelentkező édesanyjának leánykori neve:
<
Jessica Smith
>Jelentkező telefonszáma:
<
38761120165098
>Jelentkező lakcíme:Los Santos Ganton Street 30
<
VÁLASZ
>Jelentkező e-mail címe:
<
Cickany1999@gmail.hu
>Milyen típusú jogosítványokkal rendelkezik?
<
Nagy motor, Kocsi
>Van-e tapasztalata ebben a munkakörben? Ha igen hol szerzett tapasztalatot?
<
Van, más városokban
>Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):
<
Gerold D Rossel izmos higgadt ember. Szereti a hamburgert ami meg is látszik rajta. Kedves, más emberekkel törődő. Nem néz le senkit hiszen ő is a semmiből épült fel. Ha kell kiáll a másik emberért. Nem fél semmitől, kivétel a fegyverektől. Nagyon szeret vezetni illetve beszélgetni.
>«────── « ⋅ OOC rész ⋅ » ──────»
Teljes neved:
<
Kapusi Máté
>Hány éves vagy?
<
13
>Játszott perceid száma:
<
2752
>Voltál-e már AdminJailben és/vagy bannolva a szerverről? Ha igen miért? (UCP kép szükséges)
<
Nem (https://imgur.com/a/BVUsKM2)
>Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől? (Írj pozitívumot és negatívumot is!)
<
Én nem tartom magam különböző-nek én is ugyan olyan ember vagyok mint más emberek. Pozitiv: Kedves, tisztelettudó negativ: Nehezen viszont néha kilehet hozni a sodromból, Szeretek viccelődni bár néha sajnos megsértek vele mást.
>Rendelkezel-e működő mikrofonnal, illetve használod-e a Discord nevű alkalmazást?
<
Rendelkezek mindkettővel.
>Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?
<
Igen elolvastam és elfogadom.
>Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):
<
Máté vagyok szabaidőnben szeretek horgászni, játszani. Hajdú-Bihar megyében élek. Nem gondolom magam aggressziv embernek. Tisztelet tudó is vagyok bár néha azért engem is fellehet dühiteni. Hétvégente haverokkal bicózni, focizni szoktunk. Teljesen mértékben megértő vagyok más emberekkel.
>«────── « ⋅ Hitelesítés ⋅ » ──────»
Jelentkező aláírása:
Gerold D Rossel
Gerold D Rossel