Elutasítva Calvin Westwood ---> Marcus

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Perryke.

Barangoló
2019. 01. 10.
106
640
22
V4 karakter
Calvin Bradshaw
LV karakter
Calvin Westwood
zoldlogo.png

Neved:
< Calvin Westwood. >

A ban időpontja:
< 2018-04-29 23:30:58 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Marcus. >

A ban oka:
< Multiaccount, titokba tartotta a másik accountját, így adminkodott. 1es adminként kirakva! >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Heló! Mivel már nem Szuperadmin Marcus igy, újból elmesélem a sztorit az elejétől.
Regisztráltam LV-re még mikor megnyitott, elkezdtem játszani rajta, viszont olyan remek volt az akkori gépem, hogy ezt hagytam is inkább. 2017. Decemberében lett új/ szuperebb számitógépem, 2018-02-17 13:33:18 regisztráltam LV-re, elkezdődött az élet, nagyon boldog voltam, teljesen megfeledkezve az előző karakteremről. Adódott egy lehetőség, hogy bekerüljek SGH-nak, ( Tagfelvétel volt.) Jelentkeztem is, sikeresen bekerültem. Pontosan nem tudom mennyi időt töltöttem SGH-ként, viszont azt az időt nagyon precizen és segitőkészen végeztem, megmutatkozott ez abban is, hogy kiemeltek egyik nap 1-es adminnak. Suli mellett minden szabad percemet ennek szántam, segitettem akinek csak tudtam, panasz úgyan nem érkezett rám, viszont egyik nap kérték menjek fel ts-re. Marcus hivott, kérdezte tudom-e miért? Fogalmam sem volt és akkor szembesitett az előző karakterrel, hiába mondtam, hogy elfelejtettem sajnos szabályzatot szegtem, amit sajnálok nagyon, mert minden percét élveztem a szervernek. Igy, hát kitiltásban részesültem, viszont azt mondta Marcus ez nem azt jelenti, hogy valóban, örök-örök kitiltás, mert adminisztrátori munkámat ügyesen elvégeztem, igy azzal zárta, később próbáljam meg az unbant. Azóta több, mint egy év eltelt, kb. teljesen másik adminteam. Elég örült sztori, de ez is csak velem fordulhat elő. KÖszi, hogy időt szántál az irásomra. >

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
Felejtsd el még.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.