Elutasítva Calvin Ross - Unu

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Boti78

Újonc
Támogató
2022. 06. 07.
60
29
V4 karakter
Antonio De Nemesio
LV karakter
Chris Vercetti
zoldlogo.png

Neved:
< Calvin Ross >

A ban időpontja:
< 2022/06/20. 16:09:35 >

A ban időtartama:
< 2023/06/15. 16:09:35 >

Neve, aki bannolt:
< Krikszti >

A ban oka:
< Eventitemmel való átverés. #Unu >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép napot!Először is szeretnék elnézést kérni attól akit átvertem, már megbántam és rájöttem, hogy semmi értelme nem volt az egésznek csak az, hogy eltiltást kaptam arról a szerverről ahol napi 5-6 órát játszottam.Nemrég regisztráltam szerverre de nagyon hamar beszippantott a közösség, megszerettem a szervert és napról napra többet jártam fel játszani/rp-zni.Tegnapelőtt kaptam a tiltásom a szerverről és én egyből megpróbálkozom egy unban kérelemmel, mert már tiltásom pillanatában megbántam amit cselekedtem.Egy éves kitiltást kaptam és ésszerűen gondolkodva olyan 5-6 hónapon belül kapnék unbant de megpróbálkozom most is ilyen kis idő elteltével.Nagyon hiányzik a szerver,a barátok, hisz egy pár hét alatt sok barátot szereztem a szerveren, rengeteg playerrel kialakult a kis IC életünk,a hely ahol napjaim nagyrészét "töltöttem".Remélem megbocsájtható az amit tettem és egy második esélyt kaphatok még.Köszönöm ,hogy végigolvastad a kérelmem.További szép napot! >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: _Prof_

Unu

Kirívó Arrogancia
2019. 01. 28.
1 351
11 520
20
Értékelem, hogy belátod hibád és azt is hogy tudod hogy ilyen indokra nem egy hamar van unban.
De sajnos ez még túl korai ahhoz, hogy bármit is változtassunk rajta.
Zárom.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.