Calvin Cash -> Lawren Brown [Marker]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Calvin Cash

Panaszra tett személy InGame neve:
Lawren Brown

Panasz oka, leírása, kifejtése:
DM

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
killog

Megjegyzés:
Napok óta pikkel rám, folyamatosan beszól ha meglát, csak mert egyszer összeverekedtünk, és kikapott.Ennek már 4-5 napja szerintem.
Tegnap is megtalált.
Ma meglátott, majd rámfogta a fegyvert, míg animba feküdtem.
Ezután kialakult egy rp, ahol box volt, boxoltam egy sráccal, ő egy másikkal, majd beleszólt, elővette a kést rám, belémvágott, ekkor boxerral visszaütöttem neki, majd odébb futott, és agyonlőtt, mindezt a délin, civilként.Ez előtt is megmondta már hogy lefog dm-elni hamarosan.
[2019-05-14 03:38:28] [Output] : Lawren Brown: (( Én ha itt most lelőlek forgalmas helynek fogod nézni? :D ))
[2019-05-14 03:38:47] [Output] : Lawren Brown: (( Leülöm én azt a 60 percet. ))

mta-screen_2019-05-14_03-06-51.png

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
Még annyit hozzátennék, hogy kb 3-4 napja összekaptunk, animba tettem, rá 10 percre jött utánam, leszorított, animba tettem újra.
Utána tegnapelőtt megint megtalált, üldözött, elcsapott rp nélkül, ami miatt aj-t is kapott.
Eltelt 1 óra, kijött aj-ből, megkeresett újra, belémállt, animba tettem, ooc hiszti alakult ki, felszedte magát heal kártyával, megbeszéltük, hogy rp tovább, mondta, hogy oké, de ne szóljak ha agyonlő.Mondtam hogy rendben, animba pakoltam megint, majd ismét felszedte magát heal kártyával.
Ezután tegnap rosszul vettem be 1 kanyart, animba estem, megjelent, és rámfogta.
Úgy, hogy nevet váltott azóta.
Semmi bajom vele ha mi ic rosszba vagyunk, és naponta verekedünk össze!
Animba rak, vagy bármi, nem szólok semmit.RP szituáció!
De ez dm, ami túlmegy az rp-n.
Ha kellenek képek ezekről is, szólj, vannak.

Edit: Tegnap mikor fenyegetett szóltam neki hogy délin vagyunk, kamerák előtt.
Közölte, hogy nem érdekli.
Szeretnék egy karaktertörténetet kérni erről, hogy ő civilként akkora gengszter, hogy nem érdekli ha felveszi őt a kamera.

[2019-05-14 03:47:00] [Output] : *** Calvin Cash a kamerákra mutat
[2019-05-14 03:47:04] [Output] : Calvin Cash mondja: Látod ott?
[2019-05-14 03:47:07] [Output] : Calvin Cash mondja: Azokat?

[2019-05-14 03:47:12] [Output] : *** Lawren Brown ránéz a kamerákra.
[2019-05-14 03:47:14] [Output] : Lawren Brown mondja: És?
[2019-05-14 03:47:19] [Output] : *** Lawren Brown nevet
[2019-05-14 03:47:19] [Output] : Lawren Brown mondja: Azt hiszed érdekel?

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Szent Mo0nX8

Szent Mo0nX8

Újonc
Támogató
2019. 05. 12.
13
16
Dunaszerdahely
V4 karakter
Borivoj Knezevic
Hali. Calvin...nagyon elforditod a valóságot. A fent leirt történetnek.. Pontokba foglalom a dolgokat.

• Nem 1x verekedtünk össze, sőt nem is nevezném verekedésnek, mivel körülbelül mind az 5 esetnél Spray kannával tettél animba. És nagyjából 3x fogtam rád fegyvert olyankor.

• Rádfogtam a fegyvert délin amig te animba feküdtél. De előzménye is volt. Mondtam is IC. Mivel ahányszor animba raktál egyszer se haltam meg, igy emlékeztem a kinézetedre. Arra szabály tudtommal nincs hogy nem vehetem elő a fegyveremet délin. Ha megöltelek volna más lenne.

• A boxolós dolog délin se úgy történt ahogy te beállitod. Kérdezem én. Hányszor szóltam rád, hogy rakd el azt a boxert és boxolj ököllel ahogy meg volt beszélve. Te nem hallgattál rám. Közelebb léptem hozzád, és ütöttél a boxerrel. Kést még véletlenül sem vettem elő az után, hogy megütöttél a boxerrel. Amint megütöttél Colt-ot rántottam elő és rádfogtam, te az után is jöttél és ütöttél a boxereddel. Arrébb futottam majd megálltál és akkor kaptál egy fejest.

• EDIT-re a válasz: Ha a karakteremre kattintasz láthatsz egy karakter leirást, abban mindent megtalálsz. Azt még mindig nem tudom hogy elütni hogyan kell RP-sen. /me rátapos a gázra majd telibe elcsapja a csávót, a robogón? Ha igen elnézést, az esetnél a szankciót osztó admin elmondta, hogy valaki elütését nem kell RP-zni. Az AJ-t nem azért kaptam mert elütöttelek hanem mert a robogóval való ütközésről nem irtam RP-t.

• Szerintem ha "megversz" IC, ha te a paprika spray-nek RP-zett spray kannával lefújást megverésnek nevezed, és egyszer sem halok bele, igy nem felejtek el semmit ami történt, és van nálam fegyver annyi a minimum hogy lelőlek, de akkor se igy tettem. Miután kikerültél az anim alól se lőttelek le. Ha nem kezded el a srácot ütni boxerrel, akkor te sem haltál volna meg. Igy ez semmilyen formában sem DM, mivel az indokom bőven megvolt rá a paprika spray-d után, és a haverom után.

• Már csak azt nem értem kedves Calvin, hogy miért nyitottál rám PK-t. Aznap hajnalban még odahivtad Jackson-t, és neki is elmondtam ugyanezt amit most leirtam feljebb a DM-ről. Legalább is amit annak mutatsz be. Ő is elmondta hogy megvolt az IC indok. Ezek után nem értem.
Egyébként még erre a civil dologra visszatérve, oda jött hozzánk déli-re egy fehér bőrű ember, és te mert nagy négert játszol a szerveren azt RP-zted hogy megrúgod, meg menjen el onnan. Kérdezem én, hogy IC erre milyen indokod is volt? Mikor OOC kérdeztem akkor sem válaszoltál rá semmit. Tiéd lenne a déli benzinkút? A te tulajdonod hogy oda senki sem mehet csak úgy? Ezek után rögtön OOC-ba kérdezgetted a srácot, hogy: Rp tagadás?. Szerintem fel se fogta hogy most mivan. Ahogy én sem fogtam fel hogy mi okod volt erre az RP-re.
8.

[2019-05-14 03:38:28] [Output] : Lawren Brown: (( Én ha itt most lelőlek forgalmas helynek fogod nézni? :D ))

Ennek is volt ugyanúgy OOC előzménye. Azt is bemásolhattad volna legalább. Esetleg EDIT-be berakhatnád. Ugyanis én ezt valamire irtam, amit még megjegyeztél nekem OOC.

EDIT: A kamera teljesen IC ügy. A kamerát IC úgy veszem figyelembe, ahogy akarom, ha lövöldözés történik jelez úgy is. Gondolom IRL se nézed meg rögtön, hogy melyik épület sarkán van egy kamera ami majd felvesz téged, ha eldobsz egy cigi csikket. Vagy igen?

Várom a birálást!

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
Ha szerinted az elég indok, hogy én boxolok valakivel, ami megvolt beszélve, és én úgy érzem, hogy boxert előveszem, hogy előnyőm legyen, erre te beleszólsz, mikor közöd se volt hozzá, és fejbelősz, mind ezt civilként, déli mellett...Akkor oké.
Majd a bíráló admin eldönti, hogy ez elég ok-e.

Szent Mo0nX8

Újonc
Támogató
2019. 05. 12.
13
16
Dunaszerdahely
V4 karakter
Borivoj Knezevic
Ha szerinted az elég indok, hogy én boxolok valakivel, ami megvolt beszélve, és én úgy érzem, hogy boxert előveszem, hogy előnyőm legyen, erre te beleszólsz, mikor közöd se volt hozzá, és fejbelősz, mind ezt civilként, déli mellett...Akkor oké.
Majd a bíráló admin eldönti, hogy ez elég ok-e.

Semmi közöm nem volt? :D Én ajánlottam fel hogy menjünk egy baráti boxot. Szerinted az baráti box hogy boxerrel agyonversz valakit? :D Vicc kategória komolyan. Déli mellett civilként. Ezt már egyszer kifejtettem nem fogok megint egy egész regényt irni neked erről, csak annyit irok, hogy te civilként elűzöl meg megrugdosol valakit délin. És a boxban való sportszerűtlenséged csak az egyik ok amiért lelőttelek. Szerintem túlspilázod a dolgot, vagy a szerepedet a szerveren. Te robbantottad ki az IC ügyet, viseld el a következményeit. [5x animba fújás]

@Marker Nem lehetne a leirtak alapján birálni a panaszkönyvet? Nem használtam életemben egyszer sem TS-t. :D Mikrofonom sincs XD.

• Vicces
Reactions: Calvinboy

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
@Marker Szívesen mennék főni, de holnap érettségit írok.
Persze, ha nagyon fontos, feltudok menni pár percre megbeszélni.
Nem azon múlik.

@Weyron' Hiába mondod itt az ic dolgokat.DM-eltél, ami nem IC ügy, hanem szabálysértés.

• Vicces
Reactions: Szent Mo0nX8

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Rendben srácok, akkor a megbeszélés senkinek nem alkalmas, várnám ide a megemlített képeket párszor még végiggondolom az ügyet, kérek egy killogot és amint megvan a döntés itt jelzem felétek.

Szent Mo0nX8

Újonc
Támogató
2019. 05. 12.
13
16
Dunaszerdahely
V4 karakter
Borivoj Knezevic
@Marker Szívesen mennék főni, de holnap érettségit írok.
Persze, ha nagyon fontos, feltudok menni pár percre megbeszélni.
Nem azon múlik.

@Weyron' Hiába mondod itt az ic dolgokat.DM-eltél, ami nem IC ügy, hanem szabálysértés.

Jó. Majd a bíráló admin eldönti, hogy DM volt e vagy sem. Csak azt áruld már el, hogy TE CIVILKÉNT mi jogon rugdosol oldalba délin embereket ok nélkül. Erre a választ akkor se és még most sem adtad meg.
;):sneaky::)

• Vicces

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
Ittvannak a képek róla, hogy többször összebalhéztunk, kikapott mindig, ezért aznap, mikor ez történt, követett, és mikor kicsúsztam animba estem rámfogta a fegyvert, délin voltunk mindketten, és egy megbeszélt boxmeccsen agyonlőtt.
Szerinte elég indok, hogy rosszba voltunk IC, meg hogy én MÁSSAL boxoltam, és boxert vettem elő, szóval ezért, ő szerinte meglehet engem ölni, délin, civilként.

Képek között ooc chatbe több minősítés is látható, illetve egyszer be is jailezték, mert izomból nekemjött nonosan, hogy megállítson, majd beírta, hogy /do megremeg.

Azon kívül kijelentette, hogy lefog DM-elni, és leüli érte ha kell az AJ-t.(magyarul tudatában volt annak, hogy ez dm, és ezzel szabályt sért.)

A verekedésről annyit(képek között látható az is) hogy nem csak én csináltam, és az, hogy rp-sen megrúgok valakit, háttérstory-val magam mögött, az nem egyenlő azzal, hogy valakit fejbelövök direkt, azaz dm-elek, a délinél, civilként.

Karakter történetem:

Kérnék egy karakter történetet róla, hogy te olyan személy vagy, aki délin emberek előtt lelő másokat.

[2019-05-14 03:47:00] [Output] : *** Calvin Cash a kamerákra mutat
[2019-05-14 03:47:04] [Output] : Calvin Cash mondja: Látod ott?
[2019-05-14 03:47:07] [Output] : Calvin Cash mondja: Azokat?

[2019-05-14 03:47:12] [Output] : *** Lawren Brown ránéz a kamerákra.
[2019-05-14 03:47:14] [Output] : Lawren Brown mondja: És?
[2019-05-14 03:47:19] [Output] : *** Lawren Brown nevet
[2019-05-14 03:47:19] [Output] : Lawren Brown mondja: Azt hiszed érdekel?

Amúgy, ha nevet váltottál, akkor részben karaktert is váltottál, akkor miért kötsz belém, és miért írsz úgy ic, hogy ismersz engem?

Direkt úgy tettem, mint ha nem ismernélek, ha már nevet váltottál.

[2019-05-14 03:05:35] [Output] : *** Calvin Cash beindította egy Quadbike motorját.
[2019-05-14 03:05:37] [Output] : Lawren Brown mondja: Buzeráns.
[2019-05-14 03:05:38] [Output] : Lawren Brown mondja: Megint?
[2019-05-14 03:05:44] [Output] : Calvin Cash mondja: Ki az anyád vagy?
[2019-05-14 03:05:52] [Output] : Lawren Brown mondja: Nem ismersz meg nyomorult?

És ha zavart, hogy boxerozok, hívhattál volna rám rendőrt, vagy rámfogod, vagy lábon lősz vagy nem tudom, de nem direkt fejbe..

Azt állította, hogy nem vágott meg késsel, mikor boxoltam mással, itt a log: ((adminnak hazudás.))

[2019-05-14 04:08:35] [Output] : Lawren Brown mondja: Rakd el a boxert
[2019-05-14 04:08:37] [Output] : Jamal Osas mondja: Sőt nagyon
[2019-05-14 04:08:38] [Output] : *A nadrágja övére csatolva/kezében egy Camo Knife. ((Lawren Brown))
[2019-05-14 04:08:38] [Output] : *** Lawren Brown egy hirtelen mozdulattal lecsatol/visszacsatol egy Camo Knife-ot az övéről/övére.
[2019-05-14 04:08:38] [Output] : *** Lawren Brown elővett egy fegyvert. (Camo knife (KKTKO))

[2019-05-14 04:08:41] [Output] : [Infobox]: Erősen vérzel! Azonnal keress fel egy orvost!
[2019-05-14 04:08:43] [Output] : Jamal Osas: (( hallod ))
[2019-05-14 04:08:49] [Output] : *A nadrágja övére csatolva/kezében egy Camo Knife. ((Lawren Brown))
[2019-05-14 04:08:49] [Output] : *** Lawren Brown egy hirtelen mozdulattal lecsatol/visszacsatol egy Camo Knife-ot az övéről/övére.
[2019-05-14 04:08:49] [Output] : *** Lawren Brown elrakott egy fegyvert. (Camo knife (KKTKO))
[2019-05-14 04:08:50] [Output] : *Két Colt 45-ös van a nadrág övére csatolva/kezében. ((Lawren Brown))
[2019-05-14 04:08:50] [Output] : *** Lawren Brown lecsatol/visszacsatol két Colt 45-ös modellt a nadrágövéről/nadrágövére.
[2019-05-14 04:08:50] [Output] : *** Lawren Brown elővett egy fegyvert. (Colt 45 (Don))
[2019-05-14 04:08:52] [Output] : Jamal Osas: (( a hpm még negyedig van ))
[2019-05-14 04:08:58] [Output] : Todd Antonio mondja: Kösz
[2019-05-14 04:09:00] [Output] : *Két Colt 45-ös van a nadrág övére csatolva/kezében. ((Lawren Brown))
[2019-05-14 04:09:00] [Output] : *** Lawren Brown lecsatol/visszacsatol két Colt 45-ös modellt a nadrágövéről/nadrágövére.
[2019-05-14 04:09:00] [Output] : *** Lawren Brown elrakott egy fegyvert. (Colt 45 (Don))
[2019-05-14 04:09:00] [Output] : Jamal Osas mondja: Komoly vagy báttya

[2019-05-14 04:10:11] [Output] : Lawren Brown: (( megérdemelted. ))

[2019-05-14 04:12:14] [Output] : Lawren Brown: (( és kapja a fejet egyből admin. )) -> Direkt lőtt fejbe, direkt ölt meg.

És hogy miért nyitottam PK-t:

[2019-05-14 04:14:27] [Output] : [Segítség] Admin[5] Jackson: Hát ez helyzettől függ.
[2019-05-14 04:14:36] [Output] : [Segítség] Admin[5] Jackson: Pedig inkább nyiss PK-t.
[2019-05-14 04:14:42] [Output] : [Segítség] Admin[5] Jackson: 2 perc és lépek is le.

• Tetszik
Reactions: tszoki

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Rendben srácok, akkor az ölést jogosnak tartom a viták és a folyamatos verekedések után, viszont a helyszínnnel már más a helyzet, egy sikátorban vagy valahol elfogadtam volna, de nem a déli mellett közvetlen.
Amint megütöttél Colt-ot rántottam elő és rádfogtam, te az után is jöttél és ütöttél a boxereddel.
Erről pedig kérnék valamiféle bizonyítékot ha esetleg van mivel ez PG ha ténylegesen így történt, Lawren-nek pedig szerveren osztottam a szankciót.

Calvinboy

Barangoló
2019. 04. 16.
75
47
V4 karakter
Calvin Cash
Köszönöm szépen a munkádat.

Edit: Amit küldtem log látható benne, hogy megszúrt késsel, visszaütöttem boxerral, odébb futott, colt, majd fejbelőtt.

Szent Mo0nX8

Újonc
Támogató
2019. 05. 12.
13
16
Dunaszerdahely
V4 karakter
Borivoj Knezevic
@Marker

Semmilyen formában nem értek egyet a bírálattal.
A PK a DM-re ment. A déli melletti puszta részt nem gondolnám forgalmas helynek. A kamerák látóterét kellene esetleg növelni. Egyébként a kamera milyen funkciót szolgál, ha egy "forgalmas helynek" vélt helyen fel van szerelve, de értelmetlen mivel AJ jár, ha ott gyilkosság történik? :/

De, leülöm, más választásom úgy sincs.

Szép napot mindkettőtöknek.

• Vicces

Marker

Razor
Támogató
2019. 01. 10.
263
639
Ireland ☘️
www.elmenykepek.hu
V4 karakter
Martin Kukec
Rendben ha nincs bizonyíték zárom a PK-t.
A kameráktól függetlenül van forgalmas hely ugyan úgy. Ha nem értesz egyet a bírálással nyugodtan nyiss egy PK-t és FőAdmin elbírálja.
További szép estét akkor mindkettőtöknek. Zárom, helyezhető.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.