Elutasítva Callum Noah-->Actim

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Alexxx_2019

Újonc
2020. 05. 07.
1
0
LV karakter
Callum Noah
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Callum Noah >

Kitiltás időpontja:
<
2024.12.21 10:28 >

Kitiltás időtartama:
<
Soha >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Actim >

A kitiltás indoka:
<
RP Megtagadás Adminügy alóli Kilépés(Ander) >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Jelen Pillanatban elfogadom az RP alóli Kilépést viszont az Admin Ügy alóli Kilépést azt nem mivel én irtam reportot egy ügyben mivel a pd feszólitás nélkül akkart igazoltatni amire vártam hogy megaphonet használják én ezt nem fogadtam el és admint hivtam majd én jeleztem az admin felé nem szeretném folytatni az rp vállalom a következmény majd az admin lezárta a rerportom és eltünt amivel jelezte vége az adminügynek én akkor már billincslve megvoltam majd ki léptem tehát maga az admin ügy alóli kilépés nem lehet amiért szeretnék UB kapni az egyik indok semmi olyan dolgot nem csináltam amivel rontotam volna akkármit a szerveren 1 db Jailem van ami MG és azt is tiszteségen le ültem és amiért szeretnék UB Kapni és még egy esélyt az az amikor ki léptem nem gondoltam bele hogy bant is kaphatok viszont jeleztem hogy nem szeretném folytatni az RP inkább le ülöm az 350 vagy mennyi perc jailt és ja Elnézést kérek még egyszer a történtekért és remélem hogy kaphatok egy második esélyt hisz nem csináltam olyan dolgot amivel akkármilyen kárt vagy egyéb ilyen dolgot tudtam volna csinálni >

Actim

szeretem a cicákat
SzerverAdmin
LV
2019. 01. 11.
182
274
Örkény
V4 karakter
Kyle Torres
LV karakter
Holden Reese
Szia,

@AndeR kérésére osztottam a kitiltást, ő fogja bírálni.

• Imádom
Reactions: AndeR

AndeR

Zöldfülű
SzerverAdmin
LV
2019. 01. 10.
224
163
azander.hu
LV karakter
Ander Benavides
Szia,
Egyenlőre erre nem kapsz UB-t, mivel többször is volt lehetőséged átgondolni, hogyan kellene a szituációban cselekedned, annál többször is figyelmeztettelek hogy folytatnod kell. Ügy alóli kilépésnek szintúgy minősül, mivel ott álltam a helyszínen mikor távoztál a szerverről.
A kitiltás marad rajtad. Szép napot
(Helyezhető.)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.