Caleb Backer jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kalobone

Írnok deák
2021. 10. 01.
570
1 157
17
V2 karakter
quan peng
szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány
hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?
< Laci >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< 15. életévem töltöttem nyáron, lassan közeledve a 16-hoz. Szabolcs megyében élek, egy pici faluban, és egy közelben lévő iskolába járok, Technikumra. Informatika- és távközlés szakirányban tanulok, viszont a rendvédelem jobban érdekel, mint a számitástechnika. Ha magyarországon is adott lenne a jó megélhetés, valószínüleg most rendészeti szakon lennék, kikorom óta mindenféle játékban/ szerveren a rendvédelmet helyezem előnybe, mivel ha már a való életbe nem teljesült be ez, akkor ingame legyen ez. Szabadidőmben vagy focizom, sajnos már nem versenyszinten, illetve a gép előtt ülök, és ezt-azt tevékenykedem. Nem vagyok a legkultúráltabb, szeretek hangot adni annak, amilyen vagyok. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 250 körül, bírálat idejére csak nőni fog. >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Mindig vonzott a rendvédelem, emellé kellő akaratot, és öntudatot érzek aziránt, hogy frakció tag legyek! Nincs időkorlát, minél többet. >

[#6] Miért téged válasszunk?
< Rengetek tapasztalat, az aktivitás, és a vezetőség felé nyújtott tiszteletem miatt, illetve szeretek rpzni, ezért egy hosszabb kihallgatás, esetleges razziára való készülés sem okoz gondot, se időben, se RPben. >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem voltam, ORFKnál bepróbálkoztam, a lappal sikerrel jártam, viszont volt egy pont, ami megállított, ezt ha szükséges részletezem is. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Hatáskörei közé tartozik a társszervekkel való együttműködés, razzia, nagyobb bevetés esetén is szükség van ránk. Fő feladata a határvédelem, határellenőrzés. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< Mikor mennyit. Teendőktől, és helyzetektől függ! De aktív lennék, nagyon. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< A koromhoz képest egész értelmesnek, van, hogy magam sem veszek komolyan dolgokat, viszont ha erre megkérnek, hogy komolyan vegyem, vagy hasonló, akkor tudok úgy dolgozni, ahogyan azt elvárják avagy szükséges. Rengeteg időt töltök gép előtt, szóval nem okoz gondot az aktivitás, ami szerintem előnyös egy frakcióhoz való elkötelezedéshez. Rendkívül segítőkésznek gondolom magam, szeretek segíteni. Szeretem magam jól érezni egy közösségben, és nagyon elkötelezedett tudok lenni. Nem tudok tíz összefüggő mondatot írni magamról, hisz nem a fogalmazásom miatt vagyok, aki. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< Nem az erősségem a csapatban való dolgozás, jobbszeretek egyedül, céltudatosan dolgozni, viszont nem rettenek meg a csapatmunkától, szeretem is, de mint mondtam, nem az erősségem. Fontosnak fontos a csapatmunka, csak valaki, pl én, nehezebben tudunk azonosulni ezzel az egésszel. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Valamilyen szinten számít, valamilyen szinten nem. Őszintén, ha egy 11-12 éves srác arra az elhatározásra jut, hogy ő ide szeretne jelentkezni, akkor ha én egy vezetőségi tag lennék, nem támogatnám. Lehet értelmes, viszont egy minimum életkor azért kötelező. Viszont. Van olyan, hogy egy 16-7 éves ember értelmesebb, mint egy 20-24 év közötti ember, nem feltétlen kor alapján ítélek embereket, hanem személyiség alapján. Ez az én rálátásom az egészre. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:
< Caleb Backer >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< Las Venturas. 23.06.1999 >

[#3] Anyja neve:
< Aisha Haley >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< ((Kis játszottpercem tekintetében nincs vezetői engedélyem, viszont ha ez fontos, márpedig fontos eleme a frakciónak, nyilván leteszem! )) >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< N/A >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< A főiskola elvégzése után elvihatott lettem az állománnyal kapcsolatban, nincsen tapasztalatom semmilyen munkakörben, annó diákmunkán voltam elérhető, de azt nem mondanám teljes állásnak. Rendkívül nyugodt, és csendes vagyok, és tisztában vagyok az állomány kötelezettségeivel. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< A NAV egy olyan társszerv, ahol a főbb hangsúly a határvédelemen van, határellenőrzés, emberek, járművek átkutatása, nem oda illő dolgok keresése. Emellé rendszeresen csatlakoznak bevetésekbe, üldözés, razzia, hisz a plusz erő mindig, mindenhol elfér. >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Egyetlen egy cél van, hogy minél magasabbra másszak a ranglétrán, nincs olyan, hogy ez-és ez a rangcélom, csak hogy minél magasabb rangra jussak el, ennek érdekében minden tőle telhetőt megteszek! A határvédelem feladatkör, azaz a határon való ellenőrzés, az, ami megfog. De egyébként ettől függetlenül mindent elvállalok. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Szép estét. Caleb Backer vagyok, 1999 nyárán születtem! Édesanyám Aisha Haley, édesapám George Backer volt. Az édesapám dolgozott rendvédelemben. Születésem óta oda-vissza vagyok a rendvédelem irányt, látok magamban kellő potenciált, hogy megálljam a helyem maguknál. Főiskolát végeztem, 3-4-es tanuló voltam szinte mindig. Rendkívül ésszerű a gondolkodásom, és a reakcióidőm is elég jónak mondanám, nem hökkenek meg a nagyobb feladat kiosztására sem. Nincs erősségem, nincs gyengeségem, álltalában próbálom magamból a 100/101%ot kihozni, mikor kevesebb, mikor több sikerrel. >

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Mars

ADTVendetta

Barangoló
2021. 09. 12.
75
13
V4 karakter
Aleksandar_Milivoje
V2 karakter
Aleksandar_Milivoje
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Caleb Backer!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.12.08 16:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Aleksandar Milivoje
Dandártábornok

• Tetszik
Reactions: kalobone
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.