Busch Steven --> Toby Gilbert (S.G.H.) [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
81
265
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Busch Steven

Panaszra tett személy InGame neve:
Toby Gilbert (S.G.H.)

Panasz oka, leírása, kifejtése:
A reportom első felében elég jól bánt velem, leírta normálisan, hogy mi és hogyan van. De a másodikfele a reportomnak szerintem eléggé lekezelő és lenéző rám nézve. Értem én, hogy ha valakinek rossz napja van vagy esetleg 1000x megkapja ezt a kérdést, de akkor is miért kell azt írni S.G.H-ként egy segítségkérő játékosnak, hogy "nem kérdeztem", "senkit nem érdekel a véleményed". Oké , hogy nem érdekli a véleményem és nem is kérdezte, de azért ilyet ne írjunk már egy játékosnak akinek segítene. Legalább is szerintem.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
REPORT 124889

Megjegyzés:
Remélem sikerült megérteni a problémámat. Várom a bíráló admin válaszát.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 511
20
V4 karakter
glen gehrke
Szia, Steven!

Utánanéztünk a reportodnak, és annak, hogy az hogyan lett elintézve az adminsegéd által.
Úgy gondolom egyetérthetünk, hogy minden játékosnak van lehetősége a véleménynyilvánításra. Legalábbis addig, amíg az normálisan meg van írva, és érvekkel alá van támasztva. Viszont az olyan vélemény amit Te írtál, valljuk be, teljesen érthető ha valaki azt mondja rá, hogy senkit nem érdekel.

Ettől függetlenül sehol sem volt rendben, hogy az adminsegéd ilyet írt Neked.
Vele már elbeszélgettünk, megkapta a fejmosást, és belátta annak a súlyát amit írt. Ezúton is elnézésed kéri, legközelebb nem fog előfordulni.
A panaszkönyv jogos, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.