Burkolt, vagy akár egyértelmű illegális hírdetés szankciójának szigorítása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Sziasztok! Nap mint nap látom a KICK/BAN ablakban megjelenő kicket és annak üzenetét, hogy illegális dolgot hírdettek burkoltan, vagy akár egyértelműen. Mivel rengetegen így szerzik kuncsaftjaikat illegális cuccuk elpasszolására, ami nem fair az RP szituációt kialakító és eközben eladó emberekkel szemben. Véleményem szerint egy kick nem tántorítja vissza az ilyesfajta kereskedőket, mivel utána simán visszahívhatja a kirugása előtti érdeklődőt. Szerintem mindenképpen egy hosszabb időtartamú adminjail-lel kéne jutalmazni e szabályszegést.

Utoljára szerkesztve:

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
542
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Admintól függ hogy jailt ad e érte vagy kicket. Szerintem elég erre egy kick is, illetve ha egy embernek van előélete, akkor még az se kéne rá, mivel egy bűnöző IRL is hirdeti a fegyvereit nyugodt szivvel, IRL is van feketepiac.

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Ezesetben le is lehet zárni, bár még mindig szoktam látni kickeket ilyen indokkal.

ray.

Barangoló
2019. 01. 10.
85
43
V4 karakter
Ray M Curry
LV karakter
Ray M Curry
Miért? Ha 30 perces jailt kap pl., akkor utána nem tudja elüzletelni a kapott SMS-ekből?

Inkább IC kéne megoldani, nem mindent OOC szabályozni. Például ha hirdetésbe ír ki valaki ilyet, akkor felhívhatja valamelyik yardos aztán viszik a sittre, és a cuccot elveszik. Ennyi.

Diego.

Barangoló
Támogató
2019. 05. 22.
75
9
LV karakter
Diego Carillo
Inkább IC kéne megoldani, nem mindent OOC szabályozni. Például ha hirdetésbe ír ki valaki ilyet, akkor felhívhatja valamelyik yardos aztán viszik a sittre, és a cuccot elveszik. Ennyi.
Na ezt támogatom :D

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.