Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Botondnak hívnak, IG nevem Burke Raeburn, 16 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 47154 perccel rendelkezem. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata az adminok munkájának megkönnyebbítése, és segítése egy részben. A legfőbb feladata az, hogy a játékosoknak segítséget nyújtson. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretném megkönnyíteni azokat a dolgokat, amelyeket az SGH meg tud tenni mind a játékosok, mind az adminisztrátorok számára. Valamint egy új feladat, ahol kipróbálhatom magam, és hogy egy kicsit komolyabb, nagyobb felelősséget igénylő feladatban mennyi mindent tudok teljesíteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem alkalmas vagyok erre a feladatra. A feladatkörben leírtakat teljes mértékben tudnám teljesíteni a legjobb tudásom szerint. Precíz munkákat adok ki a kezemből, hisz számomra ez sokat jelent. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 3-4 órát. Hétvégén, lazább napokon akár 5 órát is rá tudnék fordítani. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnos voltam. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Nem voltam. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságok:
- Kreatív
- Önzetlen
- Jóindulatú
Negatív tulajdonságok:
- Kíváncsi
- Ritkán feledékeny
- Válogatós>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a jövőben adminisztrátor lenni, amennyiben lesz rá lehetőségem. Úgy érzem, hogy van kellő tudásom, és erőm betölteni az adminisztrátori posztot. Szeretném kipróbálni magam adminisztrátorként, nagyobb célokat elérni a szerveren. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< A leges legelső dolog, a szerver alapjai. A szerver a RolePlay-re épül, azaz a valósgára. Itt bemutatnám neki a /me, /do parancs működését és használatát. Amennyiben a játékos megtanulta használni a parancsokat, jöhet a következő lépés. A regisztráció után tud bérelni egy autót, amivel körbetud nézni, ismerkedni tud a városban megtalálható dolgokkal. Ezekután a városházán vegyen fel egy olyan munkát, amit ő is szívesen csinálna/kipróbálna. Ehhez segítséget és a munkának a lefolyását megtalálja az F1-es panelben. A munka kipróbálása után, én úgy gondolom, hogy tűzzön ki maga elé célokat, például: Rakja le a jogosítványt, vegye meg az első autóját, béreljen farmot, de persze ez csak példa. Amennyiben a játékos elakad/gondba ütközik a szerveren, tud további segítséget kérni az Adminsegédektől. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Először is tájékoztatom, hogy ez nem az én feladatköröm, majd, közölöm vele, hogy vhspawn-t, csak bug esetén szoktak adni, vagy más indokolt esetben. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni. Ha van elegendő bizonyítékod akkor keress fel egy adminisztrátort. >>
[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia! Ez IC ügy, átverhet téged fegyverszázalékkal, a szabályzat is kijelenti. Stílusodra pedig figyelj oda, következménye lehet.>>
Utoljára szerkesztve: