Kiegészítők között van bukósisak, én is használom. Most főleg az event miatt sokat mentem motorral, de én nem érzem szükségesnek a sebződés változtatását.
Egy sisak nem véd meg egy láb vagy gerinctöréstöl. Motorosként köteles vagy hordani, mert büntetést kaphatsz ennek hiányában. A sebzés meg jól van ahogy van. Ha van rajtad sisak ha nincs, egy nagy sebességes borulásnál vagy ütkösésnél is súlyos sérüléseket szenvedsz. Inkább annak örülj, hogy motorosként ütközésnél a sérüléseid vagy eszméletvesztés miatt nincs kitalálva egy 5 perces homályos képes pulzusritmusú villogó anim rendszer.
Ha akarsz, most is vehetsz magadnak, ha pedig kevesebbet sebződnél, akkor mindenki azt hordaná, lehet hogy motoroknál RP-sebb lenne, de sokat rontana az összképen, hogy minden második ember bukósisakban rohangálna, mert spórolni akar 20 perceket.
Kedves témaindító, ↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra.
↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.
↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.
↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani
Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez!
Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.