Buggal állítanak meg egy hummert - PG!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bro.alive

Újonc
2023. 06. 20.
11
36
V4 karakter
Franklin Phillipps
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Franklin Phillipps

Panaszra tett személy InGame neve:
Eoin Hyes és Zuri West

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Csatolom a videót, egy rövid magyarázatta, dobjatok rá hangot 30 sec nem kell túlbonyolítani. Beálltak G mercivel az útra, kitoltam a G merci seggét, látszik tökéletesen a videón mikor a mercit már röhögve letoltam, a fekete ruhás barátunk elkezdett gyalogolni az autó felé, kihasználva az SA nyújtotta bugot miszerint vissza tudja tartani a több tonnás v8-as benzines dög autót, mivel egyébként ez nem jött volna össze mert így is haladt előre a H2 jött a társa a barna ruhás barátunk aki fogta és beszaladt szintén a többtonnás dög autó elé, sétált kicsit majd megállt. A hummer ezennel pedig fogta és kb lebuggoltatta a kocsit. Itt már bukott a dolog úgy gondolom. Nézzétek vissza ha kell százszor, egyértelmű. Visszatolattam, adtam nekik egy esélyt ezért nem indultam egyből. Elindultam a barna ruhás barátunk el is uggrott mer okos, tudja jól hogy mizu ebből csak bukfenc lehet, se fegyvere se semmi, jön a nagy vas elszalad. Erre a fekete ruhás barátunk mint a cövek. Meg is lepődtem hogy nem ugrott el. Hát így járt. Kapta elterült, ha nincs bug nem tart itt a szitu, egyébként nem elütés volt a cél, ami a vidi elején is látszik fullra a kocsit toltam fairből. Ha okos és nem PG-zik mert ez PG hogy megáll a mozgó autó elé mint egy barikád, akkor nem tartunk itt.
Tehát PG? PG. Túltolta hogy ő egy személyben megállítja az autót. Kaptam 60 percet kérném visszavonását, meg kárpótást a leült időért... Félre lett bírálva. Nem haragszom de az igazság itt van a sorok között. Köszi előre is.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A vidi mindent elmond a kommentemmel alatta. Egyébként OOC mondta a tag, hogy rendvédelmis. Egy rendvédelmis nem így foyltatna egy ilyen IC ügyet. Erre dobjatok már valami magyarázatot skacok. Köszi. Kajak rendvédelem? Ez volt a problémakezelés? Hulkot játszunk PG módra? Ha meg nem rendvédelem akkor admin félrevezetés.

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
@Smokeee elbiralta az ugyet, teljesen beneztetek valamit, nehogy mar mi legyunk erte a hibasok. A stilusrol, ami meg az en turokepessegeim is tullottek, meg ne is beszeljunk. (Pedig aztan magam sem vagyok semmi, na de ti...) Ha adminpanaszhoz atkerul es esedekes, logokat dobok. Addig is higgadj le szerintem. Attol, hogy ne lennek rendvedelmis, nem kell megijedni, az vagyok, de a videon latszik a jelvenyem.

bro.alive

Újonc
2023. 06. 20.
11
36
V4 karakter
Franklin Phillipps
@Smokeee elbiralta az ugyet, teljesen beneztetek valamit, nehogy mar mi legyunk erte a hibasok. A stilusrol, ami meg az en turokepessegeim is tullottek, meg ne is beszeljunk. (Pedig aztan magam sem vagyok semmi, na de ti...)
Nem az Ő ügyükről van szó, PG-re szól a panaszkönyv, nincs elbírálva az ügy az az Ő ügyük volt, ez a miénk. Ha az nonr RP akkor amaz PG. Hát megfogott kézzel egy autót ez nem hősködés? Ők nézték be hogy PG-ztek egy RP szerón. Nem supermenek. A fizikai tárgy ami a kocsi volt az ki is lett lökve, bugoltatott PG módra a két kari. Nemde? Ne egy oldalról nézzük a dolgot légyszi. Fair legyen a dolog úgy szép kerek.

• Vicces
  • Fájdalmas
Reactions: aDaw és bandeszh

Wanted

Pötyögtető
2019. 01. 12.
504
4 872
21
V4 karakter
Ljubisav Grgurovic
Adminugy kozben otvenszer irtatok le, hogy PG, az admin megmondta, hogy nem az, hova akarjatok huzni? Nem neztunk be semmit, nem vagyunk szuperhosok, ha nem allo helyzetbol akarnal elindulni a nyolcvannyolc fokos leejton, menne is. ✌️ Tovabbi kellemes idotoltest a szerveren,a legszebb ejszakakat!

bandeszh

Újonc
2022. 08. 15.
55
158
Békéscsaba
V4 karakter
Oliver Enrico
Nem az Ő ügyükről van szó, PG-re szól a panaszkönyv, nincs elbírálva az ügy az az Ő ügyük volt, ez a miénk. Ha az nonr RP akkor amaz PG. Hát megfogott kézzel egy autót ez nem hősködés? Ők nézték be hogy PG-ztek egy RP szerón. Nem supermenek. A fizikai tárgy ami a kocsi volt az ki is lett lökve, bugoltatott PG módra a két kari. Nemde? Ne egy oldalról nézzük a dolgot légyszi. Fair legyen a dolog úgy szép kerek.
Látszik a videóban hogy a hummer előtt állunk mint a ketten. Ha a kocsit előtt áll 2 ember, akkor amúgy is miért nyomnád a gázt? Azt meg hogy utána elütöttél engem az meg csak ráadas. Mivel az én videómon is latszott hogy ott állok es telibe elütsz. Hiába nyomtam màr ott a W-t és az A-t igyis úgyis el ütöttél volna. Szerintem az ügyet akkor ott megbeszéltük. (Legalábbis próbáltuk mert a stílusotok a haveroddal együtt elég szánalmas volt). Nekem ez a véleményem erről, várom a bírálatot.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.