Panasztevő InGame neve:
► Franklin Phillipps ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Eoin Hyes és Zuri West ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Csatolom a videót, egy rövid magyarázatta, dobjatok rá hangot 30 sec nem kell túlbonyolítani. Beálltak G mercivel az útra, kitoltam a G merci seggét, látszik tökéletesen a videón mikor a mercit már röhögve letoltam, a fekete ruhás barátunk elkezdett gyalogolni az autó felé, kihasználva az SA nyújtotta bugot miszerint vissza tudja tartani a több tonnás v8-as benzines dög autót, mivel egyébként ez nem jött volna össze mert így is haladt előre a H2 jött a társa a barna ruhás barátunk aki fogta és beszaladt szintén a többtonnás dög autó elé, sétált kicsit majd megállt. A hummer ezennel pedig fogta és kb lebuggoltatta a kocsit. Itt már bukott a dolog úgy gondolom. Nézzétek vissza ha kell százszor, egyértelmű. Visszatolattam, adtam nekik egy esélyt ezért nem indultam egyből. Elindultam a barna ruhás barátunk el is uggrott mer okos, tudja jól hogy mizu ebből csak bukfenc lehet, se fegyvere se semmi, jön a nagy vas elszalad. Erre a fekete ruhás barátunk mint a cövek. Meg is lepődtem hogy nem ugrott el. Hát így járt. Kapta elterült, ha nincs bug nem tart itt a szitu, egyébként nem elütés volt a cél, ami a vidi elején is látszik fullra a kocsit toltam fairből. Ha okos és nem PG-zik mert ez PG hogy megáll a mozgó autó elé mint egy barikád, akkor nem tartunk itt.
Tehát PG? PG. Túltolta hogy ő egy személyben megállítja az autót. Kaptam 60 percet kérném visszavonását, meg kárpótást a leült időért... Félre lett bírálva. Nem haragszom de az igazság itt van a sorok között. Köszi előre is. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
Megjegyzés:
► A vidi mindent elmond a kommentemmel alatta. Egyébként OOC mondta a tag, hogy rendvédelmis. Egy rendvédelmis nem így foyltatna egy ilyen IC ügyet. Erre dobjatok már valami magyarázatot skacok. Köszi. Kajak rendvédelem? Ez volt a problémakezelés? Hulkot játszunk PG módra? Ha meg nem rendvédelem akkor admin félrevezetés. ◄