Buford Rawlins jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mr Lölő

Barangoló
Támogató
2023. 09. 23.
103
19
Pilis
V4 karakter
Victor Dijkstra
LV karakter
Buford Rawlins (Buck)
V2 karakter
-
I. Személyes adatai

Teljes neve:
Buford Rawlins
Születési hely, dátum:
Texas,Odessa/1989.07.12
Lakcím:
Fort Carson, Desert Road 12
Telefonszám:
+38-76-656-1038
E-mail cím:
buck.rawlins@see-mail.com

II. Végzettség és tapasztalat, vezetői engedély

Legmagasabb iskolai végzettség:

Érettségi
A jogosítvány száma:
139469TG
A vezetői engedély érvényességi ideje:
2025.05.08

III. Büntetett előélet

Korábban elítélték-e, volt/van folyamatban lévő eljárása:
NEM
Korábban fogyasztott-e bármiféle illegális kábítószert:
NEM
Igen válasz esetén mikor élt legutóbb bármiféle illegális szerrel?
-

OOC információk

Neved:
Lőrinc
Életkorod:
16
AccountID:
30264
Játszott perc:
48.036 perc
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol és mennyi időt töltöttél el ott?
Voltam már pár frakcióban. Először taxi-ban voltam, ott először négy és fél hónapot aztán másodjára pedig 1 hónapot. Voltam LVMS-ben is, szintén kétszer 1-1 hónapot. Redline-ban másfél hónapot voltam. És végül az LVMPD-ben is jártam már.
Korábbi frakcióidból (ha volt) miért távoztál?
Taxiból először azért,mert 4 hónap után szerettem volna valami újat kipróbálni. LVMS-ből azért,mert nem jött be nekem az egészségügy rp,nem éreztem ott jól magam. Redline számomra túl monoton volt,mellesleg akkor kezdődött az iskola szezon is. LVMPD-ben sajnos nem sikerült a vizsga, ezért távoznom kellet onnan.
Miért pont hozzánk jelentkezel?
Sok frakcióban voltam már,de parkolás felügyeletnél még nem. Tetszik nekem az, hogy nincsenek nagy elvárások,nincsen kötelező duty perc. Egyszerű és ez tetszik nekem.
Milyen céljaid/ terveid vannak a frakcióban?
Sikerüljön beilleszkednem a csapatba és jól érezni magam itt. Sok időt eltölteni a frakcióban és minél nagyobb pozició elérése.
A jelentkezők közül miért pont téged válasszunk?
Nem vagyok jobb, mint a többi jelentkező. A kötelezőt mindig tudnám teljesíteni, megbízható vagyok és segítőkész.
Mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?
Hétköznap 1-2 óra,hétvégén 3-4 óra vagy több is.
Mutasd be 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív:Türelmes,segítőkész,nyitott vagyok az új dolgokra,megbízható és kreatív
Negatív:Könnyen felkapom a vizet,szorongós fajta vagyok, picit lusta, halogató,túlgondolkodó

Mutatkozz be nekünk legalább 10 mondatban!
Lőrinc vagyok, 16 éves diák. Egy budapesti gimnáziumban 9.osztályos tanuló vagyok. Nem vagyok egy kitűnő tanuló, de amelyik tantárgyak érdekelnek, azokból szép eredményeim vannak. Szabadidőmben atlétika edzésre járok, rövidtáv futás és gátfutás a két versenyszámom. A tervem az, hogy versenyezhessek és jó eredményeket elérjek sportból. Amikor időm engedi, szoktam fényképet és videót is szerkeszteni. Igazából szeretek kreatívkodni, mindig is szerettem, ha valamit a saját két kezemmel alkotok és annak az eredményét látom. 4 éve játszom rp szervereken, voltam kisebb-nagyobb szervereken is, sok frakciót is megjártam már. Jelenleg még keresem a helyemet a szerveren, nem igazán találtam meg azt a tevékenységet, amivel igazán le tudom kötni magam, remélhetőleg ez a frakció lesz az. Nem vagyok egy bő szavú gyerek. Ez a tulajdonságom néha jól jön, de ezen próbálok javítani.
Korábbi kitiltásokról/ adminjailekről csatolj képet!:
Korábbi névváltásokról csatolj képet!:

BlueBorye

Pötyögtető
2022. 06. 21.
527
234
Veszprém
LV karakter
Aidan Maynard
badge-packer11.png
Tisztelt Jelentkező!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy jelentkezését elfogadtuk. Nagyon örülünk, hogy csatlakozik hozzánk, és bizalmat szavazott számunkra. Várjuk izgalommal, hogy együtt dolgozhassunk!

Megjegyzés: Jelölj be engem ismerősnek Discordon: 'blueborye' és írj rám az InGame neved megadásával. A meghallgatásod Discordon keresztül fog zajlani 04.20. (NAP) 19:00-kor.

Üdvözlettel,
Aidan Maynard
CEO

• Imádom
Reactions: Mr Lölő
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.