Elfogadva Buenot Castenza - Rui

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bueno

Újonc
2020. 05. 05.
26
47
27
Budapest
LV karakter
Bueno Busto
zoldlogo.png

Neved:
< Buenot Castenza >

A ban időpontja:
< 2020-12-24 01:03:56 >

A ban időtartama:
< 2021-03-24 01:03:56 >

Neve, aki bannolt:
< Rui >

A ban oka:
< OOC stílus >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szép napot! Karácsnykor, pont egy hónapja, kitiltottak a szerverről OOC stílus miatt. 1 éve játszom a szerveren sosem történt velem ehez hasonló, még nagyobb kaliberű ügyem sem volt soha, mert regisztrációmtól fogva a játékélményem megtartása volt a cél, és hogy jól érezzem magam a szerveren. Egyik este felkeresett egy multi accountot használó játékos/játékosok peca közben és OOC fenyegetőzni, provokálni kezdett. Ez alatt írtam már Adminnak (@Rui), hogy ha van ideje nézzén már rá a beszélgetésre illetve ránk mert a játék társam kezd eldurvulni. Az én részem, felellősségem és butaságom egyben az volt, hogy adtam a szavaira és gúnyosan válaszoltam neki minden sértő szavára. Nagyon szeretnék visszatérni a szerverre és játszani a szabályok keretei között, tanuló pénznek jó volt és ha legközelebb ilyen helyzetbe kerűlnék tudom nem így kell reagálni, ha nem az Adminokra bízni ezt. Nekem eddig is, illetve ez előtt a játék nyújtotta dolgokat élveztem és nem a szabály szegések domináltak amint ez látható is. Választ előre is köszönöm! >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
A kitiltást feloldottam, viszont ne történjen hasonló.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.