Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság KÁRESETI JELENTÉS MŰSZAKI MENTÉS
Állománytag neve: Bud Balázs Állománytag rendfokozata: Őrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 2 db ( egy eset ) Rövid leírás a káresetről: Bejelentést kaptunk egy öngyilkos jelölt töl hogy le akar ugrani . kimentünk tőbben is a helyszínre Losantos mólóhoz egy hölgy móló szélén állt veszélyes helyen . Evanal átbeszéltük teendőket ö elkezdte megnyugtatni hölgyet és segítséget kérni Rendőrségtől illetve Omsztöl . E közben mi lementünk móló alá Axelel felállítani ugrópárnát . Közben kijött Omsz egy estkocsival akinek volt végzetsége ilyen estre . Elvégeztük a szükséges teendőket végül sikerült is felállitani párnát . közben Evank sikerült lebeszélnie hogy ne ugorjon le Omsz elkeztde ellátni . Igy vissza pakoltunk megvártuk még omszt kell e valami utána mentünk tűzesetre .
Állománytag neve: Bud Balázs Állománytag rendfokozata: Őrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: Riasztásra mentünk ki több szerkocsival . Helyszínen már kint volt rendőrség meg pf is . Elkezdtük a beavatkozást vissza borítottuk járművet és ellenőriztük .
Állománytag neve: Bud Balázs Állománytag rendfokozata: Őrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: Tüzeset után ment visszafele egyik szer partok mellet és észlelt egy elöte nem sokall felborult járművet. kimentünkre mi is a segédkezni . A jármű vissza lett borítva és szivárgást ellenőriztem de nem volt közben áramtalanították .
Állománytag neve: Bud Balázs Állománytag rendfokozata: Őrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 db Rövid leírás a káresetről: mentünk vissza fele és egy Menös kocsi vízbe csúszott ment . kihúztuk a gépjárművet személyi sérülés nem volt !
Napi összegzés: Nap végén más késö este észleltem hogy 01 esnek lámpai felkapcsolva maradtak . Megnéztem szerencsére még nem merült le teljesen igy be tudtam indítani hagytam feltöltődön . Közben a szert teljesen feltöltöttem vízzel majd töröltem belőle hibakódot és vissza álltam vele a helyére