Elutasítva Buck Rusty - Csoki

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

daveYka

Újonc
2019. 01. 14.
18
6
LV karakter
Buck Rusty
zoldlogo.png

Neved:
< Buck Rusty >

A ban időpontja:
< 2019-11-05 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 >

Neve, aki bannolt:
< Csoki >

A ban oka:
< Multiaccount [másik accountja- daveynibba] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hát ígazából én se voltam tisztában ezzel hogy, ezt elkövettem. Mivel, volt meg 2019 májusában, hogy unokatestvéremekhez mentünk két hétig. És úgye, nekem gép-em van, nem laptomom ezért nem vittem magammal. De úgye, neki volt ott gépe, és én szerettem volna lv-zni.Ezért kértem rá egy serial váltást és ott játszottam, azonban mikor hazajöttünk én próbáltam bejelentkezni és nem sikerült.Ezért, azthittem hogy, nem jó a jelszavam vagy nem is tudom. Ezután egy ideig nem játszottam, majd vettem egy új gépet amiről újra regisztráltam. És, most volt egy ügyem, abban kiderült hogy, van ez a másik acc, ami állitólag még mindig az én serialomon van. Akkor, hirtelen eszembe se jutott, hogy mi törtenhetett, vagy ki játszik az accountomon. Azonban, most nem rég beszéltem az unokatestvéremmel, és szobajött a seemta és mondta hogy ő még azóta is használta az accountot. És a dolog amiért Csokiék azthitték, hogy én használom az accountot, az az volt, hogy az account a bannom előtti nap kapott bant. Amikor, én már a létézését is elfelejtettem annak a karakternek.Persze ami leszürhető volt abból, hogy bant kapott a karakter és én másikon játszottam, úgyanazzal a seriallal, hogy úgye az ok amiért az az account bant kapott az az volt, hogy átvért valakit azthiszem farmal. És hát, persze azt gondolták, hogy én áthoztam erre a karakterre a pénzt és én így szereztem pénzt ezzel. Meg már azóta, is nagyon hiányzik a közösség, és minden rp. Ez lenne az ok amiért szeretnek unbant kapni. >

• Tetszik
Reactions: Krikszti
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.