Neved:
< Buck Rusty >
A ban időpontja:
< 2019-11-05 >
A ban időtartama:
< örök >
Neve, aki bannolt:
< Csoki >
A ban oka:
< Multiaccount >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Azért szeretnék unbant kérni, mivel már nagyon hiányzik a szerver, és már elég régóta kivagyok bannolva róla.Ez az egész multiaccount-os történet úgy volt, hogy vettem egy új gépet Talán 2019 áprillisába. És Nekem akkor már volt egy accountom a régi gépemről. De én ahogy megvettem a gépem csináltam egy új accountot amin játszottam pár órát. És úgye eszembe jutott, hogy van egy régi accountom is amire kértem is azonnal serial váltást. És rá pár hétre, volt egy olyan hogy egy Magyarországi barátom/rokonom elfelejtette jelszavát és felhasználónevét a régi gépéről. Én meg felajánlottam neki, hogy odaadom az új accountomat. Amire ő is Novemberben kapott bant. Eléggé közeli időpontokban bannoltak ki minket, de ez úgye persze Csoki-nak gyanús volt, és hiába írtam le neki a történteket, hazugnak nevezett és Teamspeak-ről is bannolt állitólagos Adminisztrátornak való hazudás indokkal. De gondolom, IP Cím vagy serial alapján megtudjátok, nézni hogy az az account Magyarországról volt használva, ez pedig Romániából. Nem nevezek senkit hibásnak, mert itt én voltam a legnagyobb hibás, mert meggondolatlan voltam és töröltetnem kellett volna azt az accountot. Utolsó sorban szeretnék kérni a kedves biráló adminisztrátortól egy esélyt, UB fejében adminjail-t is elfogadok. Előre köszönöm! >