Elutasítva Buck Rusty -> Csoki

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

daveYka

Újonc
2019. 01. 14.
18
6
LV karakter
Buck Rusty
zoldlogo.png

Neved:
< Buck Rusty >

A ban időpontja:
< 2019-11-05 14:39:51 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Csoki >

A ban oka:
< Multiaccount >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Azért szeretnék unbant, mivel viszonylag rég történt az eset és volt időm gondolkozni. Megbántam, hogy nem néztem utána, esetleg kértem segítséget, hogy ilyenkor mi a teendő. Nem használtam az account-ot, azaz nem én. Mivel, unokatestvérünknél jártunk és nem vittem a gépem viszont akartam see-zni. Ezért kértem rá seriál váltást és játszottam az accountomon ott. Aztán hazaértem és vettem egy új gépet és nem engedett belépni. Elfelejtettem, hogy kértem rá serial váltást unokatesom gépére, és ezért csináltam egy új accountot az új gépemre. Aztán úgye el is felejtettem, hogy létezik még a régi accountom. Viszont, az unokatestvéremet bannolták nem sokkal azelőtt, hgy csokival volt adminügyem. Utána nézett a serialomnak és az emailemnek. És úgye ott voolt a régi accom amin bannolták unokatestvéremet és emiatt azt feltételezte, hogy bannoltak ott, és egyből átjöttem erre az accountra. Aztán elakartam neki magyarázni, hogy mi a helyzet. Ahogy elkezdtem, bannolt teamspeakről, hogy adminnak való hazudás pedig a szÍntiszta igazságot mondtam. És úgye, ez a 7 hónap már letelt. Már nagyon hiányzik az lv, a közösség, és a sok rp. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.