- 2019. 01. 13.
- 1 703
- 2 398
- 23
- V4 karakter
- Aleandro Guerrini
- LV karakter
- Taylor R Roosevelt
- V2 karakter
- Aleandro Guerrini

Neved:
► Buba ◄
Panaszra tett moderátor neve:
► Antoon ◄
Panasz oka:
► Globális moderátor munka nem megfelelő végzése ◄
► Globális moderátor munka nem megfelelő végzése ◄
Bizonyítékok (kép, log, videó stb..):
► SeeMTA v2 - Fórum
FIGYELMEZTETÉST KAPTÁL!
Kedves Buba!
Mivel megszegted a Fórum szabályzatunk egyik pontját, figyelmeztetést kaptál!
A jövőben fokozottan ügyelj a viselkedésedre és a cselekedeteidre!
Amennyiben összegyűlik a 100 büntetőpont, 1 hónapos kitiltást kapsz automatikusan.
Téma címe: Jármű ajánló
Hogy a jövőben ne kapj több figyelmeztetést, kérünk, hogy olvasd
át a Fórum szabályzat és a Chatbox szabályzat összes pontját!
Ha valami nem világos, esetleg kérdésed van: keress fel egy Globális Moderátort!
Hogyan működnek a figyelmeztetések? Kattints ide, hogy megtudd.
Nem érzed jogosnak a figyelmeztetésed? Kattints ide, a panasztételhez.
SeeMTA v2 - Fórum,
Figyelmeztetett: Antoon (kérésre) ◄
Ez mellett az a téma tegnap lett (2022.03.26.) editelve, kiegészítve ezzel:► SeeMTA v2 - Fórum
FIGYELMEZTETÉST KAPTÁL!
Kedves Buba!
Mivel megszegted a Fórum szabályzatunk egyik pontját, figyelmeztetést kaptál!
A jövőben fokozottan ügyelj a viselkedésedre és a cselekedeteidre!
Amennyiben összegyűlik a 100 büntetőpont, 1 hónapos kitiltást kapsz automatikusan.
Téma címe: Jármű ajánló
Hogy a jövőben ne kapj több figyelmeztetést, kérünk, hogy olvasd
át a Fórum szabályzat és a Chatbox szabályzat összes pontját!
Ha valami nem világos, esetleg kérdésed van: keress fel egy Globális Moderátort!
Hogyan működnek a figyelmeztetések? Kattints ide, hogy megtudd.
Nem érzed jogosnak a figyelmeztetésed? Kattints ide, a panasztételhez.
SeeMTA v2 - Fórum,
Figyelmeztetett: Antoon (kérésre) ◄
Edit (DREFT): Minden nem idevaló hozzászólást (más ajánlatokra való reagálás, stb.) törlés mellett büntetőponttal is jutalmazzuk a 10-es fórumszabályzatra tekintve.
Előtte nem volt kint, illetve az én jármű ajánlásomra reagált valaki feleslegesen amelyre reagáltam, és konkrétan leírtam azt, hogy nem kellene azon a témán belül ilyeneket leírni mert nem volt oda írva, hogy a közösség értékelje, véleményezze az ajánlásokat, reakcióponttal lehet reagálni... Konkrétan amit a törölt hozzászólásomban leírtam a végén azt illett volna egy globális moderátornak oda írnia egy hozzászólásban vagy a másik felhasználó üzenetén belül.
Egyéb megjegyzés:
► Nos kezdjünk is bele, nem értem mire kaptam a szankciót, miért kellett csak úgy kitörölni egy hozzászólásomat. Elsődleges amit nem tudok megérteni, hogy miért azután kapok egy témán belül szankciót hogy már több mint egy hét eltelt? Ennyire inaktív a v2 globális moderátor csapata jelenleg? Vagy csak a többi globális moderátor nem végzi a dolgát vagy szimplán ők úgy gondolták, hogy azon nincs mit szankcionálni? Sajnos ezek a kérdések kapásból felmerülnek ennél a szituációnál. A másik amit egyszerűen felfogni nem tudok, hogy a felhasználó kap egy olyan értesítőt, amelyben annyit tud meg, hogy szankcionálták, de hogy mennyi pontot kapott és hasonló nincs benne, csak az adott témát jelöli meg. De kérdezem én, hogy ha te kitörlöd azt a hozzászólásomat amelyet szankcionáltál, akkor én honnan találjam ki, hogy mennyi pontot kaptam és pontosan melyik szabálysértést követtem el ott. Értem, hogy ott van keressen fel egy globális moderátort akár fórumon vagy ts-en, de ami a másik felfoghatatlan dolog nekem Operátorként ts-en, hogy egy globális moderátornak, hogy nem kötelező ts-en feltüntetnie a gmod nevét, miért lehetne olyan privát szobákba ahol nem látja őket egy felhasználó sem, ha segítség kellene neki. Nem tartom rendesen végzett munkának azt, hogy kiosztasz egy szankciót és az illető utána keressen fel téged ha konkrétan kíváncsi, hogy miért osztottál szankciót, mert másból nem derül ki. Úgy gondolom ezek alapján amiből értesültem, nem derült ki, hogy miért kaptam konkrétan büntetést és mennyit valamint nem értem, hogy miért egy hét után lett ez szankcionálva, amikor addigra egy csomó felhasználó reagált arra a hozzászólásra amelyre még konkrétan a Modeller is reagált. ◄
► Nos kezdjünk is bele, nem értem mire kaptam a szankciót, miért kellett csak úgy kitörölni egy hozzászólásomat. Elsődleges amit nem tudok megérteni, hogy miért azután kapok egy témán belül szankciót hogy már több mint egy hét eltelt? Ennyire inaktív a v2 globális moderátor csapata jelenleg? Vagy csak a többi globális moderátor nem végzi a dolgát vagy szimplán ők úgy gondolták, hogy azon nincs mit szankcionálni? Sajnos ezek a kérdések kapásból felmerülnek ennél a szituációnál. A másik amit egyszerűen felfogni nem tudok, hogy a felhasználó kap egy olyan értesítőt, amelyben annyit tud meg, hogy szankcionálták, de hogy mennyi pontot kapott és hasonló nincs benne, csak az adott témát jelöli meg. De kérdezem én, hogy ha te kitörlöd azt a hozzászólásomat amelyet szankcionáltál, akkor én honnan találjam ki, hogy mennyi pontot kaptam és pontosan melyik szabálysértést követtem el ott. Értem, hogy ott van keressen fel egy globális moderátort akár fórumon vagy ts-en, de ami a másik felfoghatatlan dolog nekem Operátorként ts-en, hogy egy globális moderátornak, hogy nem kötelező ts-en feltüntetnie a gmod nevét, miért lehetne olyan privát szobákba ahol nem látja őket egy felhasználó sem, ha segítség kellene neki. Nem tartom rendesen végzett munkának azt, hogy kiosztasz egy szankciót és az illető utána keressen fel téged ha konkrétan kíváncsi, hogy miért osztottál szankciót, mert másból nem derül ki. Úgy gondolom ezek alapján amiből értesültem, nem derült ki, hogy miért kaptam konkrétan büntetést és mennyit valamint nem értem, hogy miért egy hét után lett ez szankcionálva, amikor addigra egy csomó felhasználó reagált arra a hozzászólásra amelyre még konkrétan a Modeller is reagált. ◄
Utoljára szerkesztve: