Neved:
< Bryson Stein >
Kitiltás időpontja:
< 2021.08.22. 0:46 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ori >
A kitiltás indoka:
< Abnormális viselkedés, közösségrombolás >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok! Sokadjára próbálom meg az unbant kérvényezni, remélem most sikerül. Szóval a bannom oka mélyebben kifejtve az volt, hogy az egyik barátommal kaszinózgattunk még 2021 augusztusának végén, és már elég késő volt kb hajnali 1 óra. És az elején még tök jó volt, sokat nyertünk és jól éreztük magunkat, de aztán szépen elbuktuk minden pénzünket. Ezáltal elég ideges lettem, és elkezdtem ütögetni a mellettem álló játékost. Elkezdtem nonrp-s szövegeket írni a chatre, spameltem. Igen, tudom hogy elég súlyos dolgot követtem el, de úgy gondolom hogy már lassan 2 év után megéreztem ennek a súlyát, és a lassan 2 év alatt érettebb lettem. Már eléggé hiányzik a szerver. Ez a szerver volt az első amin igazán jól éreztem magam, úgyhogy remélem hogy még tudok rajta játszani. Főleg most, hogy kijött az új frissítés. Játszok a többi See szerveren is, és azokon nem vagyok bannolva, és nem is voltam soha. Köszönöm szépen ha elolvastad, és elnézést szeretnék kérni mindenkitől akit esetleg megbántottam amikor az eset történt! >