Elfogadva Bryson Stein- Ori

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Petyaa06

Újonc
2019. 10. 22.
5
0
V4 karakter
Max Roy
LV karakter
Bryson Stein
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Bryson Stein >

Kitiltás időpontja:
<
2021.08.22. 0:46 >

Kitiltás időtartama:
<
Örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Ori >

A kitiltás indoka:
<
Abnormális viselkedés, közösségrombolás >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Sziasztok! Sokadjára próbálom meg az unbant kérvényezni, remélem most sikerül. Szóval a bannom oka mélyebben kifejtve az volt, hogy az egyik barátommal kaszinózgattunk még 2021 augusztusának végén, és már elég késő volt kb hajnali 1 óra. És az elején még tök jó volt, sokat nyertünk és jól éreztük magunkat, de aztán szépen elbuktuk minden pénzünket. Ezáltal elég ideges lettem, és elkezdtem ütögetni a mellettem álló játékost. Elkezdtem nonrp-s szövegeket írni a chatre, spameltem. Igen, tudom hogy elég súlyos dolgot követtem el, de úgy gondolom hogy már lassan 2 év után megéreztem ennek a súlyát, és a lassan 2 év alatt érettebb lettem. Már eléggé hiányzik a szerver. Ez a szerver volt az első amin igazán jól éreztem magam, úgyhogy remélem hogy még tudok rajta játszani. Főleg most, hogy kijött az új frissítés. Játszok a többi See szerveren is, és azokon nem vagyok bannolva, és nem is voltam soha. Köszönöm szépen ha elolvastad, és elnézést szeretnék kérni mindenkitől akit esetleg megbántottam amikor az eset történt! >

dj ess enjoyer

top suicide
2019. 01. 12.
2 093
6 871
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Martin Beaumont
Hatszáz perc adminjail fejében levettem, több ilyenre ne kerüljön sor.

• Imádom
Reactions: Petyaa06
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.