Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Alexx-nek hívnak, 16. életévemet töltöttem nemrégiben >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< körülbelül 33.500 perccel jelenleg >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata nem más mint, hogy megkönnyítsék az adminok dolgát, kisebb kérdések megválaszolásával, esetenként az új játékosok segítése, mind a szabályzat tanítgatásával és előtérbe helyezésével, mind az adott RP szituációk megfelelően való kezelése. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Mostanában több időt tudok szakítani a játékra, mindig is szerettem volna magam kipróbálni, milyen lehet SGH- nak/admin-nak lenni, illetve, hogy segíthessem a játékosokat a gördülékeny játék érdekében. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Jómagam részéről, úgy gondolom, hogy rendelkezem kellő tapasztalattal ahhoz, hogy beteljsítem ezt a posztot, magamat az esetek 90%-ában előrelátónak/ előre gondolkodónak tartom, így szerintem pozitív csalódást tudnék okozni egy jó pár embernek a szerveren, illetve mindig is szerettem segíteni az embereknek. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Ugyebár már fentebb említettem, hogy több időm jutott a játékra, és ennek köszönhetően a napi 2-3 óra játékidőt teljesíteni tudnám, emellett éjjeli bagoly vagyok, így az éjszakák folyamán is tudnám segíteni a játékosokat. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Igen voltam, egyszer, ezt a Bannt teljes mértékben elfogadtam és tisztában voltam az okával. [BANN] >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, voltam kétszer. Ehhez semmi hozzáfűzni valóm nincs. [JAIL] >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságaim közés sorolnám azokat, hogy nagyon barátságos léleknek tartom magam, betudható ez a sok-sok barátomnak, akikkel mai napig nagyon jó kapcsolatpot ápolok, egy másik tulajdonságom, hogy előregondolkodó is vagyok, látható ez a jailjeim illetve bannjaim számán, mindig végig gondolomm, mi lehet a következménye egy-egy adott cselekedetnek, és ennek megfelelően járok el, és egy utolsó pizitív tulajdonság, ami nem más, mint, hogy a koromhoz képest kellőképp érettnek gondolom magam adott helyzetekben. A negatív tulajdonságaim azok lennének, hogy néha néha elég csúnyán, és trágár hangnemben tudok beszélni, de ezen próbálok javítani, ha mondhatjuk negatív tulajdonságnak, akkor az a túlzott érzékeny énem olykor-olykor előtud jönni, amit én nem nagyon szeretek, illetve talán lehet az az egyik ilyen még, hogy túlzottan szeretek írni, gépelni, néha már le kell állítsam magam, hiszen egy pár soros választ is letudok írni akár oldalakban kifejtve, de most törekedtem a kellő szöveg írására. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Egyenlőre az SGH "rangot" szeretném folytatni egy ideig. Aztán a későbbiekben szóba jöhet az admin poszt betöltése, hiszen idővel az ember fejlődik, egyre többet és többet tud meg a játékról, a közösségről. Szerény személyem szerint fontos az is, hogy nagyon jó viszonyt ápoljunk mi SeeMTA játékosok. Ezt nagyban elősegíti az a sok admin, akik nap, mint nap a segítségünkre sietnek, érjem minket bármiféle baj/gond. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban felvázolnám neki magát azt a fogalmat, hogy RolePlay, elmagyaráznám neki, hogyan is működik hazánkban ez a fajta játék stílus, aztán alaposan elmagyaráznám az alap RP parancsok használatát (/do, /me), illetve ha a helyzet kéri, akkor RP betanítást is szívesen vállalok. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki, hogy ez a kérés nem az én hatásköröm, ez az adminok feladata, illetve elmondanám neki, hogy amennyiben tudja bizonyítani, hogy van oka a fix adásnak, akkor nyugodtan keressen fel egy online admint, aki biztosan segítségére fog sietni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Először is elmondanám neki, hogy ez a fajta segítségkérés nem az én hatásköröm, aztán elmondanám neki, hogy keressen fel egy online admint, amennyiben tudja bizonyítani a halála okát. >>
Utoljára szerkesztve: