Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Bryson Benett
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A216
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Zaire Epps Zászlós
Bryson Benett
Rendfokozat:
Őrmester
Egység főkódja és egységszáma:
A216
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Zaire Epps Zászlós
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Carmen F Brasco
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
BMW 5 series F11 - AA-LE-48
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.03.31.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
79 § Cserbenhagyás (CSH)
Az intézkedés részletes leírása:
2025.03.31-én Hajnali 3 óra 15 perckor vettem fel a szolgálatot Zaire Epps Zászlós kollégával. Ezt követően megalkottük az A-216os egységet Commerce területén. Járőrözésünk során egy körözött autót jelére indultunk Tierra Robada felé. A körözött gépjárművet a San Fierro és Bayside-ot összekötő hídon találtuk meg a tulajával együtt. Az illetőt őrizetbe vettük a helyszínen és az előállítást a Tierra Robadai kirendeltségen hajtottuk végre. A tettes, akit Carmen F Brasco néven ismertnk meg. A kihallgatás során együttműködő volt. Ennek érdekében Epps Zászlós parancsára kapott 40% enyhítést, így 36.000$ pénzbírságot és 45 nap szabadságvesztét kapott az illető. Az intézkedés során a vezetői engedélyt bevontuk és az iratot megsemmisítettük a kirendeltségen. A kihallgatás során szerzett információk alapján újabb nyomozásokat indítottunk, amelyek más bűncselekményekhez is vezethetnek. Carmen F. Brasco vallomása segített feltárni egy illegális autókereskedelmi hálózatot, amely a térségben működött. Epps Zászlós és én folytatjuk a nyomozást, hogy a többi érintettet is azonosítsuk és felelősségre vonjuk. A későbbiekben további akciók várhatók a kapcsolódó bűnözői csoportok felszámolása érdekében.
Carmen F Brasco
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
BMW 5 series F11 - AA-LE-48
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2025.03.31.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
79 § Cserbenhagyás (CSH)
Az intézkedés részletes leírása:
2025.03.31-én Hajnali 3 óra 15 perckor vettem fel a szolgálatot Zaire Epps Zászlós kollégával. Ezt követően megalkottük az A-216os egységet Commerce területén. Járőrözésünk során egy körözött autót jelére indultunk Tierra Robada felé. A körözött gépjárművet a San Fierro és Bayside-ot összekötő hídon találtuk meg a tulajával együtt. Az illetőt őrizetbe vettük a helyszínen és az előállítást a Tierra Robadai kirendeltségen hajtottuk végre. A tettes, akit Carmen F Brasco néven ismertnk meg. A kihallgatás során együttműködő volt. Ennek érdekében Epps Zászlós parancsára kapott 40% enyhítést, így 36.000$ pénzbírságot és 45 nap szabadságvesztét kapott az illető. Az intézkedés során a vezetői engedélyt bevontuk és az iratot megsemmisítettük a kirendeltségen. A kihallgatás során szerzett információk alapján újabb nyomozásokat indítottunk, amelyek más bűncselekményekhez is vezethetnek. Carmen F. Brasco vallomása segített feltárni egy illegális autókereskedelmi hálózatot, amely a térségben működött. Epps Zászlós és én folytatjuk a nyomozást, hogy a többi érintettet is azonosítsuk és felelősségre vonjuk. A későbbiekben további akciók várhatók a kapcsolódó bűnözői csoportok felszámolása érdekében.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$36,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
45 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
$36,000
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
45 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[X] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Aláírás:
Bryson Benett
Bryson Benett
Utoljára szerkesztve: