Brysen L Thomas Jelenkezés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

HKristóf

Újonc
2025. 03. 23.
1
2
V4 karakter
Brysen L Thomas

pf-header.png

A jelentkezés IC része

- Családi és utóneve: Brysen L Thomas
- Születési neve: Brysen L Thomas
- Születési helye, év, hónap, nap: Los Santos 1989.11.10
- Anyja neve: Black Julia
- Személyi igazolvány száma: 965364BT
- Vezetői engedély száma: 874367YI
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38774390562
- Családi állapota: Egyedülálló
- Lakóhelye: Los Santos
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Kisebb személyszállÍtással foglalkoztam
- Volt-e már munkahelye? Ha igen, mi volt legmagasabb pozíció amit elért? Nem volt még
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? PercÍz , pontos , szabálykövető munkavégzést tudok nyújtani.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Legyen családias, és összetartó csapat, Szeretnék egy remek közösség tagja lenni, szeretnék beilleszkedni a csapatba és kiteljesedni.

A jelentkezés OOC része

- Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Sziasztok, Kristóf-nak hívnak, kb. 4-5 éve RP-zem, régebben többet játszottam illetve megfordultam több helyen is. Szabad időmbe kisebb nagyobb barkácsollással töltöm el. szeretek kocsikázni és kocsit szerelni. Dolgozó ember vagyok és igy mellé kikapcsolodásként rpzek.
- Mióta játszol a SeeMTA v3-v4 szerveren, mennyi játszott perced van? Régebben játszottam de kb 3 hónapja kezdtem újra, 6430 percem van jelenleg
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Szeretnék egy szuper csapat tagja lenni és rendet csiálni a városban és azon körzetében,
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Nem voltam még.
- Miért PONT téged válasszunk, mitől vagy más? Szabálykövető illedelmes nyugodt személy vagyok aki betartja a szabályokat.
- Hetente hány percet tudnál a frakcióra szánni?: Napi 1-2 őra de van mikor több is
- AccountID?: 249310
- Van-e mikrofonod, illetve használsz TeamSpeak 3-mat és Discord-ot?: Igen, ha kell persze minden van
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték): Nem

fazo83

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2020. 06. 07.
804
644
41
V4 karakter
Dr Dante Colleoni
logo3-2.png

Jelentkezési lap: Bírálat
Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
A meghallgatás időpontjai és további információk a jelentkezési minták alatti témában találhatóak.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.