Elutasítva Bryan Warlon - Wexen

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bryan Warlon

Újonc
2021. 07. 19.
7
0
V4 karakter
Bryan Warlon
LV karakter
Bryan Warlon
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Bryan Warlon >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 11. 04. 17:53 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Wexen >

A kitiltás indoka:
<
Event Item csomagtartózása >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<

20 db ingyen szerezhető töklámpást csomagtartóztam ki, persze megértem. Sok idő volt kiszednie, de mást is kilehetett volna találni. Az örökban szerintem egy elég nagy túlzás. Kitudtam volna a gyereknek fizetni, vissza tudtam volna neki farmolni. Vagy akkor legyen ban, de akkor se örök ban. Már amikor kivettem úgy voltam vele hogy lehet visszakéne rakni, sajnos nem jól döntöttem. Megértem azt hogy megkell büntetni az ilyet mert egy játékostól a nehezen kifarmolt cuccait elloptam. De én is ugyan úgy egy játékos vagyok, engem megfosztottak a játék lehetőségtől. Én őt egy 15 percnyi kocsikázással húztam le, Én ha most nem írnék unban kérelmet akkor örökre kilennék bannolva míg más játékos társaimat admin figyelmeztette hogy tegye vissza az itemeket.

Már a ban napján megbántam amit tettem, ezért is vettem fel a kapcsolatot az adminnal aki kitiltott. Azt mondta hogy próbálkozzak meg az unban kérelemmel később. Szóval itt vagyok. Szerintem nem követtem el olyan nagy hibát hogy örökre kilegyek tiltva. Majdnem 2 hónap is épp elég volt.

Köszönöm ha elolvastad!
>

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 280
1 595
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Garrett Harris
Szia!

20 db ingyen szerezhető töklámpást csomagtartóztam ki:
Járművekből való csomagtartózás engedélyezett.

↳ Megfelelő RP-vel kipakolhatóak a járművek csomagtartója, kivéve PP-s és eventes tárgyak.

"míg más játékos társaimat admin figyelmeztette hogy tegye vissza az itemeket"
A panaszkönyv alatt lehetőséged lett volna a visszaadásra, viszont részedről válasz nem érkezett. Ha már akkor nem gondoltad jó ötletnek az elvételt, akkor érdemes lett volna a szabályzatot átolvasni.
A kitiltást nem tudom feloldani

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.