Bryan Scofield - Than Wells [Akii]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BagosPeter

Újonc
2024. 12. 25.
5
7
V4 karakter
Bryan Scofield
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Bryan Scofield

Panaszra tett személy InGame neve:
Than Wells

Panasz oka, leírása, kifejtése:
MG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/84Sk

Megjegyzés:
Rablás után 1 nappal csak elkapott a NAV azzal hogy feljelentettek engem névre pontosan, teljesen eggyező leírással úgy hogy nem mondtam nevet se semmit. Nem tudjuk pontosan ki jelentett fel engem ezért kéne Lily Jasphertől a logot. Tőle megtudjuk hogy ki jelentett fel engem.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Akii

Nagy kapacitású akksi
SzerverAdmin
v4
2019. 04. 24.
1 578
793
Budapest
theclubmanagement.hu
V4 karakter
🇯🇵Akimitsu Kishimoto
Sziasztok!
A panaszkönyvet én fogom bírálni, Lily Jasper kérlek küld el a logod, (MDC és minden egyéb információ nélkül ide) amikor Bryan Scofield-et jelentették nálad.

A panaszkönyvet módosítom, Lily Jasper csak a körözést rakta ki.

fabalazs

Újonc
2023. 07. 29.
40
10
Vámospércs
V4 karakter
Lily Jasper
Hali! A csávó mondott teló számot, és nevet is. Többször is megkérdeztük tőle hogy nem-e mg. Én csak rákerestem arra a névre amit mondott, és kiadtam a körözést.
edit: A logot holnap reggel fogom tudni küldeni, hacsak egy kollégám ki nem segít.

fabalazs

Újonc
2023. 07. 29.
40
10
Vámospércs
V4 karakter
Lily Jasper
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. @Clancy
Az emberünk neve Than Wells, most közölte az fk társam.

[2025-01-18 22:25:37] [Output] : Than Wells mondja: Mind a 2 ö ismerem is meg a telefon száma is megvan

BagosPeter

Újonc
2024. 12. 25.
5
7
V4 karakter
Bryan Scofield
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! Büntetés: 40 büntetőpont. @Clancy
Nem ismerjük nagyon, Bryan nevet használtam teljes nevet nem mondtunk a társammal. Megbízhatónak tűnt, és azt hittük normális. A telefonszámomat azért adtam meg neki hogy tudja hova kell jönnie elő rp-miatt. Teljes mértékben nem értem minek jelentett fel. Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor van-e valami?

fabalazs

Újonc
2023. 07. 29.
40
10
Vámospércs
V4 karakter
Lily Jasper

BagosPeter

Újonc
2024. 12. 25.
5
7
V4 karakter
Bryan Scofield
@fabalazs kérlek a holnapi nap folyamán töltsd fel a logot, amikor odament hozzád Than Wells és bejelentette a fegyveres rablást. ( Bryan Scofield )

@BagosPeter te kérlek küld el az előRP logját, illetve mind azt, amit Than Wells-el beszéltél.
Sziasztok! Itt vannak a logok. Emberünk nem nagyon beszélt viszont.Hívásban válaszolt, elő-rpben pedig meg se szólalt.Nincs semmi beszélgetésem vele csak annyi mivel ismerem és mondta, hogy nemrég kezdte a játékot és megkérte hogy menjek el érte. Kértem számot discordon megadta, küldött kordit és mentem. Ott csak köszöntem neki, de ő nem válaszolt. Innen lehetett meg a számom. Bushi Dauti barátommal volt ő hozta az elő-rphez a garázsomba neki küldtem kordit. Más beszélgetést nem találtam.

Akii

Nagy kapacitású akksi
SzerverAdmin
v4
2019. 04. 24.
1 578
793
Budapest
theclubmanagement.hu
V4 karakter
🇯🇵Akimitsu Kishimoto
@mateesik minden olyan dolgot csatolj a panaszkönyvhöz, ami bizonyítja, hogy megtudtad Bryan Scofield teljes nevét és telefonszámát, ami alapján feljelentetted Lily Jaspernél.
[2025-01-18 22:21:13] [Output] : Than Wells mondja: Bryan scofield
[2025-01-18 22:25:27] [Output] : Than Wells mondja: Mind a 2 ö ismerem is meg a telefon száma is megvan
[2025-01-18 22:26:42] [Output] : Than Wells mondja: +38 77 587 0913

A pk-ra tett személy nevét javítom Than Wells névre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.