Elfogadva Bryan Richard - Hunter

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2019. 11. 09.
6
0
LV karakter
Daniel Oakwood
zoldlogo.png

Neved:
< Bryan Richard >

A ban időpontja:
< 2018/11/13 , 16:09:09 >

A ban időtartama:
< 30 év. (2030/12/31 13:12:12) >

Neve, aki bannolt:
< Alek >

A ban oka:
< Admin és szerverszidás pm-ben [Fogadott PM]: Bryan Richard (20): CSÁ IDIÓTA FOS HOGY LEHET VALAKI EKKORA SZUTYOK [by hunter]. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, Szép estét/napot vagy bármit amikor olvasod! Nagyon szomorúan tekintek vissza erre a napra, amikor a szervert és Hunter-t szidtam, fel sem tudom fogni miért történt velem valószínűleg az aznapi stressz miatt. Már sokadjára nyitom újra ezt az Unbann kérelmet hiszen már több mint 1 éve kaptam a bannt és ez az első bannom amit iszonyúan sajnálok és azóta is, hogy emiatt nemtudok napi szinten fent lenni a szerveren a barátokkal, ismerősökkel. Tudom, párszor már elutasították a kérelmemet, de annyival nagyobb sajnálatom akarom nyilvánítani. Hunter és a szerver felé tudom, hogy semmi okom nem volt, hogy én szidalmazzak bárkit is. Emiatt is szeretnék nagyon de nagyon nagy bocsánat kérni tőled Hunter és a szervertől. Ha bármi esély is van arra, hogy megkapjam az unbant akár az AdminJail-t is vállalom. Amióta ez a dolog történt kicsit felnőttem, megváltoztam. Akkoriban még nem vettem észre, hogy a szavaknak is mekkora a súlya, nem voltam vele tisztában. Ezúttal is szeretnék mégegyszer mindenkitől bocsánatot kérni akit megbántottam. Úgy gondolom hogy ez alatt a több mint 1 év alatt eleget tudtam gondolkodni és igen, belátom, hogy nagyot hibáztam. Belátom, hogy amit tettem, azt nem kellett volna. Gondolkodtam és hogyha visszacsinálhatnám az egészet, akkor nem tettem volna meg nyilvánvalóan. Remélem több mint 1 év után végre sikeresen megkaphatom az unban-t. (Előzőnél az volt írva, hogy még nincs.) Illetve így a karácsonyhoz közeledve is boldog lennék ha még pluszba ezt is "megkapnám" mint "ajándék". :) >

Cameron

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 09.
1 280
392
V4 karakter
Gary Sean
LV karakter
Gary Sean
600 perc fejében, és karácsony alkalmából leveszem, amennyiben elfogadod az ajánlatot.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.