- 2019. 06. 15.
- 35
- 25
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Demeter Szabolcs ~
[#2] Korod:
~ 15 éves vagyok ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Megközelítőleg egy éve (2018.06.21.) 5124 jelenleg ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Voltam, PG miatt. imgur.com/a/YRIod6S ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert több élvezettel járna, izgalmasabb lenne számomra a SeeMTA-n való játék, könnyebb pénzszerzés, új emberek megismerése, és jó egy közösség részének lenni, és szeretnék sokat tanulni a szerveren való létről, és tapasztaltabb emberek körében úgy érzem könnyebb lenne. ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Úgy gondolom hogy erre a válasz elég egyszerű, de nem is. Ugyanis elég elszánt vagyok, hűséges, fontos számomra a lojalitás, és kitartó vagyok, segítőkész. Ez jól is jön az IC akcióknál, ha pl.: erősítés kell, üldözünk valakit, stb. ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Pest megyében lakom, sokat töltök a szabadban, sportolok de csak hobbi szinten, van kutyám, szoktam vele játszani és sétáltatni, 8 évig úsztam, 2 évig vívtam, és pár hónapig kosaraztam. Szeretek fotózni,van kamerám, ezzel sokkal könnyebben lehet átadni a világlátásom és érzéseimet az embereknek úgy érzem, sokszor megyünk barátaimmal moziba is, de én legszívesebben otthon sorozatozok, Rick and Morty, Breaking Bad, 13 Reasons Why a main címek. Imádom a GTA szériát, kis korom óta San Andreasozok, mostanában pedig próbálom 100%ra vinni az V-t . Emellett szeretem az R6-ot, CS:GO-t és néha Fortniteozok, az MTA mellett . Szeretek sütni-főzni, bár olyan gyakran nem csinálom. Kedvencem a gyros. ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Bryan Johnson ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Medical Clinic, 1996.12.11. ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A polgári és civil élet védése, átkutatások, úti ellenőrzések, és az egyéb rendvédelmek segítése. ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Felszólítanám az előttem haladó jármű vezetőjét hogy álljon félre. Bemutatkoznék, és kérném tőle a papírokat. Kell a személyi és a forgalmi jogosítvány, ha benzinszállítót vezet akkor az ADR vizsga bizonyítvány is. Átkutatnám az autóját, van-e egészségügyi csomag, és nincs-e benne semmi illegális dolog. Ha van bármi baj, akkor jelentem a hatóságoknak, vagy én magam végzem el a feladatot. ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Sajnos nincs, de azért vagyok itt hogy tanuljak. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Mert sokszor volt szerencsém NAV-os kollégákhoz igazoltatás szempontjából és ezáltal sok tapasztalatot nyertem. Nagyon érdekel a munka, szeretnék sokat tanulni és ez egy jó alkalom arra, elég hűséges vagyok a csapathoz, főleg ha az egy jó közösség, nagyon szeretnék a része lenni, segíteni az embereken, kitartó és elszánt embernek vallom magam, és próbálom ezt tartani. ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A NAV hatásköre alapvetően San Fierro-ra és környékére vonatkozik, de szükség esetén Los Santosba is átmehetnek ENGEDÉLLYEL, üldözés vagy adóztatás esetén. ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Három alapvető eszköz van: -fegyver ; rendőri gumibot; bilincs. Fegyverk csak is abban az esetben használok, ha támadásról, élet veszélyeztetésről, szökés megelőzéséről, bűncselekmény elhárításáról, és elfogásról van szó. Gumibotot abban az esetben használok, ha a bűnös támadást hajt végre rajtam vagy társamon, így azzal valamely testrészére kell ütést mérni. A bilincs a bűnös letartóztatására, visszafogására, menekülés megelőzésére és kár tétel lehetőségének csökkentésére, saját maga vagy én és a társam ellen. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ A nevem Bryan Johnson. 1996. december 11.-én jöttem napvilágra. Édesapám rendőrtiszt volt, édesanyámat nem ismertem. Sok szünetben, nyáron és hétvégén nagyszüleimnél tartózkodtam. Volt egy kutyájuk, Buksi, imádtam, azóta is nagyon szeretem a kutyákat és nekem is van egy. Nagyapám sokszor vitt mezőre lőni légpuskával cserépedényekre, édesapámmal pedig volt hogy lőtérre mentem, de megesett hogy részt vettem az akciókban is. 17 éves koromban megszereztem a jogosítványom, 2 éve pedig diplomáztam a Nemzeti Közszolgálati egyetem Rendészettudományi karán. Azóta keresek állást, eddig különböző hobbi munkákat próbáltam de egyik se volt az igazi. Úgy érzem itt az idő, édesapám tiszteletére szeretnék NAV taggá válni. ~
Utoljára szerkesztve: