Bryan Clinton NAV Jelentkezési lap!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ruddancsq

Újonc
2020. 01. 20.
42
6
V4 karakter
Bryan Clinton
LV karakter
-
V2 karakter
Bryan Mendelson
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC rész

[#1] Mi a neved?
~ Juhász Rudolf ~

[#2] Hány éves vagy?
~ 23 ~

[#3] Játszott perceid száma?
~ 11162 ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/ufjXCEU ~

[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ https://imgur.com/rQGzWqV ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert szeretem a rendvédelmi frakciókat~

[#6] Miért téged válasszunk?
~Elsőnek is elég aktív vagyok napi 3-4-5 órát vagy ha ugyadodik egész nap a frakira tudom fordittani az időmet. illetve nagyon barátságos. Régebben voltam már a frakció tagja más szervereken és azért IRL is van tapasztalatom. ~

[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ OKF be volta itt SeeMTA-n de mádhol voltam PD és NAV leader is ~

[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ 3-4 óra de ha ugy van időm akkor egész nap ~

[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Sziasztok! Juhász Rudolfnak hívnak .Én egy 23 éves kedves fiú vagyok aki szeret gépezni és a barátokkal lógni. RP szerveren játszom lassan 3-4 de lehet már 5 éve .Én egy kis városban de szerintem inkább a község .23 éve itt ések édesanyámmal és a mamámmal . Én még egy segítőkész fiú vagyok és barátságos elég sok frakciót vezettem már de valahogy a Rendőrség és a NAV az én mindenem. mellesleg én LIVOLNI is szoktam ~

II. PARAGRAFUS

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Bryan Clinton ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1997.03.24. Las Venturas Medicial Center ~

[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ https://imgur.com/a/yxTj7RA~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ az adó és a vámokat rendezni beszedni illetve kamionok ellenőrzése cégek ellenőrzése a határvédelem és a határon kivüli rendet és fegyelmet tartja illetve tartatja be.~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ cégek bizniszek ellenörzése és a rend és fegyelem betartatása betartása illetve harárvédelem ~

[#7] Előző munkahelyei?
~ OKF ~

[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ még büntetlen előéletem van~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ fére állitatnám a személyt ha a kocsi leálitva akkor lerádiózom hogy mit igazoltatok és hol majd ezután odamegyek hozzá bemutatkozás név rendfokozat majd elkérném az íratait lefuttatnám a rendszerbe majd megnézem az eü-t és ha minden rendbe vissza adok neki mindent majd tovább engedem és jelzem rádión hogy elérhető vagyok újra ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ van tapasztalatom és szerintem jól végezném a munkámat~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ ha nem tesz eleget a hivatalos személy kérésének~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Sziasztok! Bryan Clintonnak hívnak. Jelenleg 23 éves vagyok március 24.-én töltöm a 24. életévemet.Rendészeti Főiskolát végeztem. Jelenleg Los Santosba élek. Régen egy évet kosárlabdáztam de mára már azt abbahagytam, ma már csak Számítógépezni, és barátokkal "lógni" szoktam. Volt frakcióimat is megemlíteném még ide: A első szervezetem az Országos Mentő Szolgálat volt itt Főigazgató rangig jutottam el. A második szervezetem a Rendőrség volt aminek a köreiben mozogtam itt a vezetői lehetőséget meg is kaptam . A harmadik pedig a Nemzeti Adó és Vámhivatal volt itt 3x is voltam vezetői pozicióba mert 2x vissza hivtak.~

Utoljára szerkesztve:

Kennethz

Barangoló
Támogató
2019. 05. 28.
126
24
V4 karakter
Roderick Guerrini
V2 karakter
Kenneth Daniel
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Bryan Clinton!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé benyújtott jelentkezési lapját átolvastuk!

Az ön jelentkezése elfogadásra került.

Kérjük amint tud, keressen fel egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:

Kenneth Daniel

Alezredes

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.