Elutasítva Bruno Salvatore - Spinak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 789
5 527
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
zoldlogo.png

Neved:
< Bruno Salvatore (Predi) >

A ban időpontja:
< 2019 05. 08. >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Spinak >

A ban oka:
< "Adminisztrátori munka elhanyagolása, meeting után 3 napra rá adta le." >

Amiért szeretnéd az unbant:

<
Lassan eltelt 2 hónap, amióta nem vagyok jelen a szerveren. Mivel letudtam a vizsgáimat 95%ban, rá kellett jönnöm, hogy máshogy is csinálhattam volna ezt az egész dolgot. A vizsga elött bennem Volt ez a bizonyos "para" amitöl egyfajta pánikszerü
"gyorsan mindent abba kell hagyni egy kicsit a vizsgáim miatt" érzés. Abbahagytam a vizilabdát erre hónapra, eszméletlen jó meccseket hagytam ki. A számítogépen semmi olyan idökapacitásom nem volt, hogy bármilyen játékkal játszhassak. Beszéltem veled már erröl TSen is még áprilisban, hogy a májusi hónap nagyon gyilkos lesz nekem és és kérdeztem töled, hogy mit tudnál tanácsolni. Azt mondtad, hogy ha nem tudok lenni csak egyszerüen irjak egy inaktivitást és szóljak nektek. Nos Meeting után találkoztam pár csoporttársammal és olyan dolgokat mondtak amiket én még életemben nem hallottam/olvastam. Ekkor irtam neked azt a hosszú szöveget, hogy nem tudom jelenleg teljesíteni a vizsgáim miatt azt, amit kértetek tölem. Ezt teljes szívböl sajnálom. Egyszerüen szégyelltem volna teleirni az UCP-t inaktivitással mert kB a végére ilyen 5-6 nap aktivitással jöttem volna ki a juniusi meetingre, ami gondolom szerintetek is viccnek is rossz…. (szerintem is). Ezt Te is mondtad, hogy azért ne legyen egy hónaps inaktivitásom. Ezért láttam jobbnak azt, ha nem foglalom mások elöl a helyet és tisztességesen leadom. Nem szerettem volna örökre leadni, csak erre az egy-másfél hónapra, ami nagyon fontos és nehéz Volt számomra. Gondolom ezt meg tudjátok érteni. Ha ezzel ellöttem nálatok minden esélyemet teamben, sajnálom. Nem így szerettem volna elválni töletek.
Ismét szeretnék kapni egy esélyt arra, hogy visszajöhessek szimpla játékosként a barátaimhoz, a közösséghez, és mindekihez akik fontosak nekem vagy fontosnak tartanak engem.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Üdvözlettel, PReDi
>

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Még várunk egy kicsit!

• Tetszik
Reactions: Predi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.