Elutasítva Bruno Salvatore - Spinak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 789
5 525
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Roxy Trevisano
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
zoldlogo.png

Neved:
< Bruno Salvatore (Predi) >

A ban időpontja:
< 2019 05. 08. >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Spinak >

A ban oka:
< "Adminisztrátori munka elhanyagolása, meeting után 3 napra rá adta le." >

Amiért szeretnéd az unbant:

<
Szia Spinak és annak is üdv aki ezt elolvassa.

Elöször is szeretnék elnézést kérni a múlt heti dologért. Nem szerettem volna a privát dolgaimat rádzúdítani. Sajnos amiért távoznom kellett a szerverröl az a ban indokában látszik. Egészen a bannom napjáig részemröl a maxot nyújtottam a csapat felé. Nyilván nem én voltam a legjobb adminod, ami az idöt/aktívságot jelenti. Sokan tudjátok hogy dolgozom már és olyan munkát üzök amikor sokszor készenlétis vagyok és be kell szaladnom az irodába több órára is, hétvégén is, ha úgy van. Ez sajnos elég gyakori nálam és a perceimen is meglátszott. DE! Ahogy az irodámban volt egy kis üres járatom ránéztem UCP-re és intéztem azokat is, ha nemis mindig a szerveren de ebben segiteni tudtam a csapatot. Sikeresen kiszürtem pár nem helyesen cselekedö játékost is amit jeleztem felétek és együtt el i s intéztünk. A vizsgáim miatt elég nagy nyomás van rajtam most is, viszont már az elsö legnehezebb vizsgámat remélhetöleg sikeresen meg is irtam. Még van elöttem 2 írásbeli és egy szóbeli. Meetingen megbeszéltük a dolgokat, hogy mi-merre-hány méter. Akkor még nem tudatosult bennem 100%-osan, hogy milyen komoly vizsga elött állok. Miután aludtam egyet a dologra, tisztességesebbnek tartottam azt, hogy inkább most leadom mégis, mielött nagyobb gondba kerülnék. Egyáltán nem szerettem volna elhanyagolni az Adminisztrátori munkáimat, amit szerintem nem is tettem meg. Biztos meg tudjátok érteni, hogy mennyire fontos egy ilyen vizsga az embernek. Az élete sorsát dönti el ez a vizsga. Nyilván berezel valamennyire ilyenkor mindenki ha ilyen elött áll.
Szeretnék mindenkitöl mégegyszer bocsánatot kérni, aki úgy gondolja, hogy cserben hagytam, vagy elhanyagoltam. Nem így szerettem volna. Szeretnék kapni egy esélyt arra, hogy visszajöhessek a társaimhoz, barátaimhoz, frakciótársaimhoz, és még sok mindenkihez akik számomra hiányoznak hisz az elmúlt 4 hónapban igen intenziven hallottuk/láttuk egymást. Ha nem is lehetek soha többé adminisztrátor, elfogadom, a ti döntésetek. Viszont csak ennyit szeretnék, hogy egyszerü játékosként visszajöhessek a szerverre.

Köszönöm, hogy elolvastad/elolvastátok

Üdvözlettel, PReDi
>

Utoljára szerkesztve:

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Sajnálom, de nem.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.