Bruno John jeletkezése a NAV-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Zsoltika49

Újonc
2020. 02. 09.
31
24
V4 karakter
Bruno John
LV karakter
Bruno John
V2 karakter
Bruno John
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Németh János Zsolt ~

[#2] Korod:
~ 17 éves vagyok. ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~körülbelül 1 hónapja játszok a SeeMTA szervereken,és 4467 percem van a V2 szerveren. ~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Admin Jailba voltam,de bannolva nem! (kép): https://imgur.com/a/BYoNvTI ~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert szeretném a város lakóit jó útra téríteni! ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~Szerintem azért,mert egy megbízható,tisztelet tudó, és öszinte ember vagyok.Ráadásul elszánt vagyok. ~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Sziasztok. Zsolti vagyok,17 éves vagyok.Eger mellett lakom egy kis településen.Jelenleg egy Szakgimnáziumba járok és azon belül informatika szakágára.Szabadidőmbe sportolok,ezen belül ez a futás..de leginkább nekem a kikapcsolódás az,ha a családommal lehetek.Hobbim igaz a sportolás,és ezen belül a videózás,streamolás.~

II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Bruno John ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Kórház. 1992.07.13 ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~A Nemzeti adó- és vámhivatal feladata sok féle szerepkörre lehet osztani.Elsősorban pénzforgalommal foglalkozik,bővebben az adók kezelése,vizsgálása,és a vámok ellenőrzése.A Feladatai közé tartozik az is,hogy igazoltatt,és határokon figyeli,hogy ki fizetett vámot.Feladata is az,hogy a gyanúsnak kinéző embereket kitudja szürni..
És részben utolsó feladata az is,hogy az embereket igazoltatja! ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Első sorban az illetőt akit szeretnék igazoltatni felszólítom arra ,hogy húzodjon le az út jobb szélére.Aztán szólnék neki, hogy állítsa le a gépjárművet és utána szálljon ki a gépjárművéjéből.Aztán elkérném a parírjait.Ha mindent rendben találok akkor elköszönök tőle, és további jó utat kívánnék neki.De ha valami a törvénnyel ütközne,akkor a BTK Szerint járok el. ~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Jelenleg nincs. ~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Azért,mert egy magabiztos,erős,figyelmes,és tisztelet tudó ember vagyok. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ San Fiero és környékének a biztosítása,de szükség esetén Los Santosban is tevékenykedhet. ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~Csak is vészhelyzet esetén alkalmazhatható,vagy ha a feletessem parancsba adja. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~Bruno John vagyok.1992.07.13 születtem a Los Santos kórházban.Édesapám neve: Bruno Sándor,és Édesanyám neve pedig: Brunoné Gabriella.14 éves koromban Szakgimnáziumba kezdtem el járni.Ahol szép eredményeket értem el.A Szakgimnáziumot 2011-ben végeztem el sikeresen. Aztán elmentem 19 évesen Egyetemre a tovább tanulás céljából,mert ez volt az akkori álmom és a mostani is.A "Los Santosi Nemzeti Adó -És Vámhivatal Egyetem-ét" végeztem el 2015-ban.Ahol le is tudtam diplomázni.Sajnos jelenleg nincsen családom,mert édesapám egy autóbalesettben életétt vesztette.Anyukám pedig rákban halt meg sajnos,mikor még 17 éves voltam.Amikor anyukám meghalt sajnos diákmunkát kellett válallnom,mert apukám fizetéséből sajnos nem tudtunk volna megélni,mert apukám egy gyárban dolgozott,és nem is tudtunk volna fizetni a tandíjjat,mert az egyetem eléggé drága volt.2016 ban Los Santos-ba költöztem,mert közelebb akartam költözni az akkori munkahelyemre. Egyedül álló vagyok és jelenleg az is szeretnék lenni,mert sajnos a szüleim emléke,még mindig bennem kavarog.Jelenleg munkanélküli is vagyok.Az ezelötti munkahelyem a benzinszállító volt,mert rendelkezem érvényes jogosítvánnyal, és ADR vizsga bizonyítvánnyal is.A Munkámból azért mondtam fel,mert sajnos a fönököm évekig nem adott béremelést.Mert az akkori időben elég nehéz volt megélnimaz akkor fizetésemből.2019 mondtam fel a munkahelyemről.Jelenlegi álmom az,hogy az életemet rendbe tegyem,és az is,hogy a szakmámba eltudjak helyezkedni.~

• Tetszik
Reactions: Jhonson Alvarez

NandiLV

Pötyögtető
2019. 01. 23.
513
325
Debrecen
V4 karakter
X
LV karakter
Zephan Guillaume
V2 karakter
X
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Bruno John!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Michael D Straight
Altábornagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.