Bruno Capelli - James G Cassini [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

vincenzoo

Zöldfülű
2022. 02. 21.
170
61
V4 karakter
Efisio Benza
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Bruno Capelli

Panaszra tett személy InGame neve:
James G Cassini

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RP Alóli kilépés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://clipchamp.com/watch/TsoDq2mNgjV

Megjegyzés:
Kiraboltam, majd elvettem az autóját, mivel nekem a motoromat valaki belökte a vízbe, így szükségem volt az autójára hogy elmeneküljek a helyszinről. Erre ő 1-2perc elteltével kilépett a videón láthatóan.

2023. 10. 30.
5
19
Pécs
V4 karakter
James G. Cassini
Hello!
Kiléptem mivel felidegesítettél a rablással, valamiért nincs olyan nap hogy ne találna megy legalább egy ember aki kirabol. Telefont is elvetted amibe voltak élményképek így azoknak is kuka. Elkezdtem visszafele futni a halashoz, aztán meguntam, én úgy tudtam hogy az RP-nek részemről vége van hiszen kiraboltál elvitted amit kell és kész.. Viszont azt nem tudtam hogy eltűnik a kocsi ilyenkor, gondoltam majd holnap ha fellépek akkor elmegyek érte, ezért elnézést kérek. Eddig mindig olyan helyen parkoltam ahol nem volt útba senkinek a kocsi, de most már látom hogy azért mert ilyenkor eltűnik.

Utoljára szerkesztve:

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, a panaszt Én fogom kezelni.

@James G. Cassini már most látok egy hatalmas fiaskót az RP iránti képviseletedben, az hogy egy rabláson felidegesíted Magad, és annak Out of Character következményei vannak, régen rossz.
Én persze értem, hogy dühítő, hogy ha kirabolnak, és ez ismétlődik, de minden pénzkeresési módszernek megvan az árnyoldala.
Nem vagy már kezdő, negyedikhónap huszonkilencedikén regisztráltál, bizonyára szembesültél már a jelenséggel, hogy ha valaki kilép, kilép vele a kocsija is - így védi a tulajdonát a szerver.

Hogy kerülte el ez a fontos részlet a figyelmed?

2023. 10. 30.
5
19
Pécs
V4 karakter
James G. Cassini
Szia!

Ezt a 04.29-et nem értem, az UCP-re gondolsz ez alatt ? 2014-ben lett regisztrálva a felhasználó 04.29.-én viszont nem hiszem hogy akkor sokat játszottam.
Itt V4-en kb 1 hónapja játszom "aktívan" (sajna nem minden nap), ez alatt konkrétan csak farmoztam,műhelyeztem, horgásztam és fémdetektoroztam . (+ tesómnak szoktam hagyni hogy had játszon amikor nálam van)
Meg kellett volna várnom amíg x ideig áll az autóm valahol és akkor kilépni ?
Mármint félre ne értsétek amit mondani szeretnék, ha nem akkor lépek ki, hanem 20 perc múlva, de ő még mindig az autóm használja akkor tovább kellett volna várnom mert ő még megy vele? Nem az autón vagy a 2 nyakláncon fog múlani a dolog részemről csak ez így fura nekem.

Utoljára szerkesztve:

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
A videón is látszik, hogy egy percen belül lépsz ki. Természetesen nem elvárt, hogy várj arra, hogy valaki onnan Angel Pineból Los Santosig elmenjen az autóddal, de a korrekt verzió a következő lett volna: nyitsz egy reportot, kérdésként címezve, és megkérdezed az Adminsegédeket, hogy mi történik a kocsiddal, ha lelépsz.
Sejthetted, hogy nem marad a szerveren, hetente több ezren megfordulnak a SeeMTA-n, ha mindenki kocsija az utcán maradna, garantált hogy nem lenne egy szemernyi FPS sem.
Ha ezt megteszed, (mivel hogy ahogy Téged se, mást se mentesít a szabályzat az alól, hogy nem ismeri) akkor azon sajnálatos körülmény nem következik be, amit a korábban írt kommented során beismertél.
A SeeMTA v4 szerver szabályzata így nyilatkozik a pontról, amelyet vitathatatlanul megszegtél:

-Tilos az account megosztás.

↳ Egy accountot egy ember használhat csak, nem kérheted meg az öcsit, hogy locsolja meg a farmodat.

Örökös kitiltásban részesültél a szerverről, accountmegosztás indokkal.

A témát zárom, Mindenkinek szép napot.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.