Bruce Tide - Pepe Eldad [Turtle]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Bende_03

Újonc
Támogató
2022. 11. 11.
15
67
V4 karakter
Isabella S Carter
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Bruce Tide

Panaszra tett személy InGame neve:
Pepe Eldad

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP-s bejelentés

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/H5om

Megjegyzés:
Sziasztok!

Nemrég történt, hogy SeeRing parton horgásztam, amikor Rachel_Saltman odajött hozzám, hogy elkérje az engedélyem. Közben befutott Zoey_Beaulieu és Luna_Vasquez. Mint kiderült, elvileg történt egy bejelentés, miszerint az én helikopteremmel raboltak ki valakit, majd lent a parton rám mutatott a bejelentő.
Érdekelne, hogy egyrészt hogy született meg a bejelentés, mi alapján gondolta azt, hogy az én helikopteremmel rabolták ki?
Másrészt pedig mi alapján mutatott rám, mikor még életemben nem találkoztunk és valamilyen vörös hajú nőt emlegettek a rendőrök, én pedig férfi karaktert játszok?
Nem célom a szankció, a panaszkönyv a tisztázás érdekében született.
A fent megemlített személyek természetesen hozzászólhatnak, ha érdemesnek érzik.

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 322
2 478
V4 karakter
Joseph Chambley
Várom a válaszát 24 órán belül.

mork

Aktív fórumozó
2023. 05. 15.
245
1 130
V4 karakter
Carina Jepsen
LV karakter
Helga Reid
heló ideírok hogy esetlegesen könnyítsek a helyzeten, bejelentés érkezett Pepétől, hogy "kiraboltak itt van előttem jöjjenek", odaértünk aztán egy fekete helikopterre mutogatott, ami Bruce Tide tulajdonában van

kiraktuk a nevére a körözést, én a horgászoknál lekértem minden rendszámot és bejelzett Bruce bringája, a TEK jött oda még intézkedni

a bejelentő elmondása szerint egy vörös hajú nő rabolta ki azonban Bruce beismerte hogy ehhez semmi köze, nem volt senkinek sem kölcsönadva a fegyvere és a helije sem

elvittük, kinyittattuk minden járművét és semmi antik sem volt benne, csak két láda amit visszakapott, meg egy kés de engedélye volt rá, ezután elengedtük részünkről az egész ügyet tekintve hogy nonszensz bejelentés történt, mivel tényleg csak ott állt a helikoptere egy helyben a bérgarázsok mellett és valóban semmi kötődése nem volt ilyen akcióhoz

Dilku

Újonc
2022. 11. 23.
74
11
26
V4 karakter
Kurelos Slezenger
Sziasztok! Pepe helyet írok: hasonló helikopterrel raboltak ki, próbáltam követni és pont találtam egy olyan helit ami hasonló volt, mivel Nő volt a tettes meg kérdeztem a rendöröket hogy női néven van e a heli, mondták a rendörök hogy férfi néven van a heli, mondom akkor nem ő az. Ennyi történt.

Dilku

Újonc
2022. 11. 23.
74
11
26
V4 karakter
Kurelos Slezenger
Pepe logja https://pastebin.com/GH7mzqfJ

Pepe:Tehát lényegében ha úgy nézük ic ügy összekevertem a helit, azt hittem hogy ez a heli az lesz amivel kiraboltak. Uttána Törölve is lett a bejelentés. Uttána én el is engedtem az egészet. Ahogy kiderült hogy férfié. Hozzá tenném nem "rád" mutattam hanem a helikopterre.

Utoljára szerkesztve:

Bende_03

Újonc
Támogató
2022. 11. 11.
15
67
V4 karakter
Isabella S Carter
Így már tiszta, köszönöm mindkettőtöknek a segítséget.
Részemről zárható, helyezhető.

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 322
2 478
V4 karakter
Joseph Chambley
Oké, örülök, hogy sikerült megbeszélni.
Zárom, helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.