Brownie jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Browniee

Nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében
SzerverAdmin
v4
2019. 09. 18.
609
926
Mátraszentimre
V4 karakter
Chloe Cavanagh
LV karakter
Laura Brown
V2 karakter
Camilla Roberts
99fdc468fb11e4c66b094d7106e04377.png

Játékbeli, és fórum neved:
A V4-es szerveren a Camilla Hristov nevet használom, itt a fórumon Browniee néven ismerhetnek.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
A szerverre 2019. 08. 21-én regisztráltam, az óta játszok kisebb, nagyobb kihagyásokkal. A fórumot pontosan 2019. 09. 18-án ismertem meg, illetve kezdtem el használni. Az imént említett időponttól számítva aktívan jelen vagyok a weboldalon.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Mint felhasználó, minden nap sok időt töltök el a fórumon a topic-ok olvasgatásával, átnézésével. Mint ahogy egy későbbi pontban kifejtem, volt már lehetőségem a másik oldalát látni a dolgoknak, de igazándiból mindig is érdekelt ez a dolog. Ezen okból kifolyólag is most szeretnék élni eme a lehetőséggel, hogy ne csak céltalanul kóboroljak a fórumon, hanem segítsem is a felhasználók eligazodását és fenntartsam lehető legjobb élményt.

Miért pont téged válasszunk?
Elsősorban úgy vélem, hogy kellően érett, illetve tapasztalt vagyok ezen feladat ellátására. Bővebben kifejtve, ahogy lentebb is írtam volt már lehetőségem hasonló pozíciót betölteni, ezen okból kifolyólag van egy előzetes tudásom. Saját véleményem szerint jó csapatjátékos vagyok és könnyen el tudnék helyezkedni, ezáltal hasznosan segíteni a felhasználók eligazodását. Ezen felül fontosnak tartom megemlíteni még, hogy az itt eltöltött közel 4 évem alatt volt lehetőségem kiismerni a fórumot, illetve a közösségét is.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Körülbelül 3-4 órát, de sokszor felnézek telefonról is és átpörgetem az aktuális dolgokat.

Mutasd be a referenciáidat. (ha vannak)
Az SGS-en belül a V2-es szerveren volt szerencsém adminisztrátori szerepkört ellátni 10 hónapon keresztül, ezáltal jobban beleláttam a fórum működésébe, illetve ritkábban volt lehetőségem a moderálásban is részt vállalni.
Ezen felül volt lehetőségem egy másik szerveren felületén moderátori pozíciót betölteni, előbb egy SMF, majd egy Xenforo motorral ellátott fórumon. Itt volt lehetőségem jobban beleásni magamat a BB code használatába, illetve egy közösség moderálásába is.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Természetesen rendelkezem vele, illetve aktívan használom is.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Elsősorban próbálnék átadni minden alapvető információt a játékosnak, ide értem azt, hogy elmagyarázom a szabályzat nehezebben értelmezhető pontjait, illetve, hogy pontosan hogyan is működik itt a kommunikáció. Ezek mellett fontosnak tartanám elsősorban bemutatni a minták és a BB code működését, mivel ez elsőre sokaknak nehézséget okoz. Mindezek mellett válaszolnék minden felmerülő kérdésre.

Ismeretségem a csapaton belül?
Közvetlen ismeretségem sajnos nincs a csapat egyetlen tagjával sem.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban.
Sziasztok! Andrisnak hívnak, bár itt az online felületeken a Brownie becenéven ismerhetnek. Idén áprilisban léptem a 17. életévembe. A Mátrában élek a szüleimmel, az alapfokú tanulmányaimat itt is töltöttem el. Alapvetőleg kicsit visszahúzódóbb személyiség vagyok, viszont általában könnyen megtalálom mindenkivel a közös hangot. Jelenleg Egerben járok középiskolába. Időm egy részét szeptembertől, júniusig főként itt töltöm, viszont e mellett időt tudok szakítani a barátokkal való időtöltésre, illetve a hobbijaimra is. Így még a sulihoz kapcsolódóan megemlíteném, hogy humán szakirányban, emelt történelmet tanulok.
Szabadidőmben szívesen játszok, illetve az olvasás vonz. A könyvek mellett minden nap követni szoktam a nap történéseit híreken keresztül, illetve a fórumot is gyakran átpörgetem, ahogy azt korábban említettem.

Utoljára szerkesztve:

tommen.

2+2=5
2019. 01. 10.
1 083
3 927
18
Győr
a.te.ervelesi.hibad.hu
V4 karakter
Maximilian Leitner
Cső!

Rengeteg helyen dolgoztunk együtt, mint admin, mint frakciós pozíciókban. Egy nagyon segítőkész srácnak ismertelek meg, akivel könnyen megtaláltam a közös hangot. Remélem felvételt nyersz, és moderálhatod a fórum népét! 😎

• Imádom
Reactions: Keep. és Browniee

Zane

General Cortez ™
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
1 133
6 149
Budapest
V4 karakter
Zane Cortez
b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket.
Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra.
Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.

Üdvözlettel:
SeeMTA V4 Fő Globális Moderátorok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.