Elutasítva Brown_Barbara -------> Andrew

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Don Janes

Újonc
2019. 01. 20.
4
0
V2 karakter
Don Jessica
zoldlogo.png

Neved:
< Brown Barbara >

A ban időpontja:
< 2019.09.17 >

A ban időtartama:
< Örök. >

Neve, aki bannolt:
< Andrew >

A ban oka:
< Vagyon átruházás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok :) Hát hol is kezdjem kezdem ott ,hogy a barátom abba hagyta a szervert majd ide adta nekem ''vagyona'' egy résszét meg más embereknek is és én bant kaptam de a többiek nem én nem gondolom azt ,hogy ezért bannt kellet volna adni mivel ha irl is meghal valaki a vagyonát örökli valaki és mi egy családban voltunk és a srác abba hagyta mivel a barátnöje terhes lett de mindegy is ez nem ide való csak hát nem értettem akkor de nagyon szeretnék vissza menni ehez a remek szerverhez és sajnálom ha ezzel valamilyen szabályt szegtünk meg nem nagy vagyont kaptam kb 200 ezer dollárt meg egy kisebb értékü kocsit nem tudom pontosan milyen kocsi volt. Csak nekem most is 900 ezrem van meg egy Evo X ammi azért ahoz képest ammit kaptam semmi. Ha lehetne én leadnám azt a pénzt ammit kaptam nagyon sajnálom mégegyszer. Andrewtől is bocsánatot kérek (Nem tudom ,hogy admin e még.) Remélem kapok még egy esélyt nem mai ügy már ez sem. Köszönöm ha végigolvastátok Sziasztok >

Brown Barbara

Újonc
2020. 03. 07.
1
0
LV karakter
Brown Barbara
Sajnos azt nem tudtam ,hogy saját nével kell ide be regelni szóval majd erről az accountról fogok tudni lenni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.