Brooks Matthew - Tomi [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
L

Levente

zoldlogo.png

Neved:

< Brooks Morgan >

A ban időpontja:

< 2018-09-20 20:50:24 >

A ban időtartama:

< Végeleges. >

Neve, aki bannolt:

< Tomi ( Tisztában vagyok azzal, hogy már nem admin.) >

A ban oka:

<

Rp alóli kilpés, adminnal,játétkossal szembeni stílus,hatalmas Nonrp adminügy közben.

>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Helo, nem tudom ki fogja bírálni az unban kérelmemet. Nos a szituáció úgy volt, hogy meg ismerkedtem IC pár sráccal és pár nappal rá, le szerettek volna CK-zni engem. Nos úgy kezdődött, hogy felvittek arra a "hegyre" ott elővett egy Shotgun-t, szeretném kiemelni, hogy nem tartottam rám. El kezdtem lefele futni, majd szóltak rádióba, hogy "nyugi menjek vissza", én visszamentem elővette na de akkor se fogta rám még.. Aztán hívtak Tomi-t akkor, és visszagetelt, megkérdezte mi volt ez? Mondtam neki nem tartották rám egyszer se, szóval nem PG. Ők azt állították, hogy igen is rám fogták és Tomi elhitte. Azt mondta Tomi akkor folytassam az RP-t velük. Mondtam neki akkor legyen az, hogy írok egy névváltást azt elfogadja utána meglesz az RP levárom az 10 percet és relogolok a szerverre. Tomi azt mondta nem ! Először legyen meg az RP utána írjak névváltást mivel addig nem fogja elfogadni. Mondtam neki nem, akkor nem lesz itt semmi CK. Azt mondta rendben ez esetben viszont 1 hónap kitiltásban fogok részesülni. Mondtam neki rendben.. Utána elkezdtem elfutni, vissza getelt Tomi majd elkezdtem ütni és rúgni mindenkit aki ott volt, és akkor le fagyasztott, és kaptam ezt a kitiltást. Nos, az unbant azért szeretném kérni, mivel szeretnék egy jó közösség tagja lenni ismételtem, illetve én szerintem mindenki megérdemel egy második esélyt, és szeretném egy tiszta lappal kezdeni a szerveren. Nos köszönöm szépen, hogy végigolvastad, további napot, estét, azt nézd mikor olvasod. :) >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.