Brooklyn Benward -> Takahashi Kenta #Pexy

abenceh

Barangoló
Támogató
2019. 06. 27.
138
257
V4 karakter
Danil Slawa
V2 karakter
Brooklyn Benward
v2logo.png

InGame neved:
< Brooklyn Benward >

Panaszolt fél InGame neve:
< Takahashi Kenta és társai. >

Panasz oka:
< DM >

Bizonyítékok:
< https://pastebin.com/q1XqedHQ ; https://streamable.com/c7cbm5 >

Megjegyzés:
< Hoheszék palaminoban leigazoltatták Inaho Haruto forgalmi miatt, ahonnan nem mehettek volna tovább kocsival. Északin észrevették hogy ott van taligával, bilincsbe verték RUM miatt, majd odahívtak minket hogy állítsuk elő. Odaértünk vittük volna el erre megjelennek ketten és a jelenlévő 5 fő rendőrt kisemmizik rambóba. Ami az én panaszom, hogy az hogy egy frakciótársat kiszabadítsunk rendőrkézről MÉG MINDIG NEM NYOMÓS OK arra hogy északi közepén jelenetet rendezzünk. Főleg akkor, ha a srác megkérdezi tőlem IC, hogy kifizesse-e helyben az óvadékot. Kettő az öt ellen alapból sem valami reális nekifutás. Totál elkerülhető lett volna.
Edit: TS-en megbeszéltük az ügyet Oshita-val, amennyiben elkerülhető a szankció adása bíráló admint kérem hogy tegyen így. Ettől független tisztázás végett nyitva hagyom a témát admin hozzászólásáig. >

Utoljára szerkesztve:

RÁJENKA

Barangoló
2020. 03. 01.
85
94
20
Komárno
V4 karakter
Charles Moretti
LV karakter
Klara Young
V2 karakter
Oshita Kakashi
szia,mivel ott voltam a helyszinen, úgy gondolom irhatok hozzá, nem egyedül volt Kenta, ezt pedig hogy lövöldözésre vagyunk orientálodva megkérnélek hanyagold , ha gondod van esetleg velünk nyugodt körülmények között simán megtudjuk beszélni. Köszi szépen. EDIT: egyébként ha DM-nek tartod az egészet.. te miért vettél elő fegyvert, a videóban húzod le az actionbarba úgyhogy készültél rá.. EDIT: köszi hogy beszélhettünk TS-en.

Utoljára szerkesztve:

Seelrd

Újonc
Támogató
2021. 04. 22.
16
25
Szentes City
V4 karakter
eleanor.chase🇺🇸
V2 karakter
Inaho Haruto
Már ottt nem stimmel ,hogy engem igazoltattak le..
2. Nem 2-en voltak ott, csipával figyeltek + még egy páran.

• Tetszik
Reactions: Hege

abenceh

Barangoló
Támogató
2019. 06. 27.
138
257
V4 karakter
Danil Slawa
V2 karakter
Brooklyn Benward
szia,mivel ott voltam a helyszinen, úgy gondolom irhatok hozzá, nem egyedül volt Kenta, ezt pedig hogy lövöldözésre vagyunk orientálodva megkérnélek hanyagold , ha gondod van esetleg velünk nyugodt körülmények között simán megtudjuk beszélni. Köszi szépen.
Szia, teljesen nyugodt körülmények között fogalmaztam meg a panaszt attól független hogy vannak benne kiemelt részek.
Editedre reagálva, előtte álltam szoliba és nem rendeztem el az inventorym még, a kettő között semmi összefüggés nem volt. Onnantól hogy rámlősz, attól független hogy én OOC úgy gondolom te szabályt sértes IC reagálnom kell rá valahogy.

Már ottt nem stimmel ,hogy nem engem igazoltattak le..
2. Nem 2-en voltak ott, csipával figyeltek + még egy páran.
Szia, nem sikerült megfogni a lényeget.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: RÁJENKA és Mars

abenceh

Barangoló
Támogató
2019. 06. 27.
138
257
V4 karakter
Danil Slawa
V2 karakter
Brooklyn Benward
Mire jutottatok?
Hali. Magáról a szabálysértés tényéről nem beszéltünk, azért hagytam nyitva a topicot hogyha az elkövetkezendőkben hasonló eset történne tudjak mire hivatkozni.

Pexy

SModerátor
SzerverAdmin
v2
2019. 01. 13.
930
1 238
V2 karakter
Sophie Guerrini
Keressetek fel TSen és átbeszéljük a panaszt.
Ma 22 óráig biztosan elértek, holnap 18 órától leszek elérhető.

• Tetszik
Reactions: Fecsu