- 2021. 05. 28.
- 34
- 165
- V4 karakter
- Mya Banks
Panasztevő InGame neve:
► Broady Sorrentino ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Matteo S Palmero - Santiago Machado - Justin Correa ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► NonRP, MG, ForceRP, OOC stílus ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bíráló admin privátban megkapja. ◄
Megjegyzés:
► Csáó, nem lesz rövid szóval előre is jó olvasást a tisztelt egybegyűlteknek, próbálok érthető maradni.
Szóval kaptam egy SMS-t ismerősöktől, miszerint beléjük kötöttek, és ha tudok akkor jöjjek segíteni, én így is tettem, megérkeztem a plázában található moziba, öten vagy hatan voltunk összesen a mi oldalunkról, bementünk felkérdeztük az említett személyeket, itt kiemelném hogy Santiago Machado-val nem volt könnyű dolgunk, akárhogyan próbáltam szóra bírni, egy rpt kisajtolni belőle nem sikerült, beszóltam neki, a végén már le is köptem, de nem volt hajlandó beszélni és vagy rpzni ellenben OOC chaten rendre felkérdezett minket miszerint: Santiago Machado: (( kajak ezen elitek ki magatokat? )), őszintén jót nevettem a megszólaláson, kicsit tovább is húztam. Na, de róla ennyit egy darabig. A következő ember akivel gondba ütköztem az Matteo S Palmero volt, amikor megérkeztünk ő is a teremben tartózkodott civilben(egyébként IC őt illetve Justin-t végig kevertem a jelvénnyel kapcsolatban mivel Justin úgy mutatkozott be hogy :[2023-08-09 21:30:24] [Output] : Justin Correa mondja: Justin Correa NNI) , pár sornyi szóváltást követően egyből beszólt rádióba erősítésért, ezt teljesen viccnek tartom, nem hiszem hogy ez az NNI hatáskörébe tartozna, amint ráeszmélt hogy nem jön segítség egyből kimenekült a teremből és pár percre rá teljes harci felszerelésben érkezett vissza mp5-el az oldalán, sokkolóval a kezében. Ezt a megmozdulást továbbra sem értem. közben már Justin orra vérzett mivel megütöttem, ettől függetlenül a legnagyobb nyugalomban ordibálta hogy "Kezeket fel" , "Levannak tartóztatva", ami szerintem teljesen irreális. Matteo azt mondta hogy "Mehettek ki", ezért én elkezdtem kifutni a kocsimhoz viszont a pláza közepén megállított sokkolóval "Matteo S Palmero mondja: Állsz." Felkérdezett minket hogy mi történt, természetesen egy percig sem törődött azzal hogy egy plázában vagyunk ami bevan kamerázva, így az ahogyan cselekszik a munkájába is kerülhet. Miután elmondtam az én részemet a dolgokról, Matteo kijelentette hogy: Matteo S Palmero mondja: Most egyenesen elsétálnak együtt, megbeszélitek. Itt ha jól gondolom discordon vagy ts-en megbeszélték hogy animba raknak engem, hisz egy ilyen helyzetben nem hinném hogy ez a "Protokol". Valamivel odébb sétáltunk ahol közre fogtak és gyanúsan egyszerre elnyomtak egy /me-t arról hogy ők elkezdenek ütni engem, Itt a videó is jól mutatja hogy ez egy megbeszélt dolog volt, 1 másodperc különbség sem volt a /me-k között minden előzetes megbeszélés nélkül. Nyilván egyből elkezdtek püfölni, eltörték mind a kettő kezem, megállás nélkül ütöttek, ezzel semmi lehetőséget sem hagyva arra hogy én kezdjek bármit is a helyzettel. (Volt nálam fegyver, megtudtam volna őket félemlíteni, de semmi időt nem hagytak nekem arra hogy egy /me-t vagy valamit eltudjak tolni.) Animba vertek, átnézték a ruhámat(a plázában), rp-vel eldobták a telefonomat és a rádiómat aminek nem tudom mi értelme volt.
//
Próbáltam annyira rövidre fogni amennyire csak tudtam, innen jelezném hogy a végén volt egy csúnya elszólásom mivel kicsit idegbe jöttem a helyzettől. [2023-08-09 22:02:57] [Output] : [22:02] Broady Sorrentino: (( te nnis ként hol a faszomba versz animba civileket ? ))
Nem akartam problémát egyből bocsánatot is kértem.
[2023-08-09 22:02:59] [Output] : [22:02] Broady Sorrentino: (( ne haragudj ))
[2023-08-09 22:02:59] [Output] : [22:02] Broady Sorrentino: (( ))
Utána jelezte nekem OOC chaten Justin hogy ő nem is NNI tag.
◄