Broady Sorrentino -> Matteo S Palmero - Santiago Machado - Justin Correa[Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ipafai

Újonc
SzerverAdmin
v4
2021. 05. 28.
34
165
V4 karakter
Mya Banks
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Broady Sorrentino

Panaszra tett személy InGame neve:
Matteo S Palmero - Santiago Machado - Justin Correa

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP, MG, ForceRP, OOC stílus

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló admin privátban megkapja.

Megjegyzés:
Csáó, nem lesz rövid szóval előre is jó olvasást a tisztelt egybegyűlteknek, próbálok érthető maradni.
Szóval kaptam egy SMS-t ismerősöktől, miszerint beléjük kötöttek, és ha tudok akkor jöjjek segíteni, én így is tettem, megérkeztem a plázában található moziba, öten vagy hatan voltunk összesen a mi oldalunkról, bementünk felkérdeztük az említett személyeket, itt kiemelném hogy Santiago Machado-val nem volt könnyű dolgunk, akárhogyan próbáltam szóra bírni, egy rpt kisajtolni belőle nem sikerült, beszóltam neki, a végén már le is köptem, de nem volt hajlandó beszélni és vagy rpzni ellenben OOC chaten rendre felkérdezett minket miszerint: Santiago Machado: (( kajak ezen elitek ki magatokat? )), őszintén jót nevettem a megszólaláson, kicsit tovább is húztam. Na, de róla ennyit egy darabig. A következő ember akivel gondba ütköztem az Matteo S Palmero volt, amikor megérkeztünk ő is a teremben tartózkodott civilben(egyébként IC őt illetve Justin-t végig kevertem a jelvénnyel kapcsolatban mivel Justin úgy mutatkozott be hogy :[2023-08-09 21:30:24] [Output] : Justin Correa mondja: Justin Correa NNI) , pár sornyi szóváltást követően egyből beszólt rádióba erősítésért, ezt teljesen viccnek tartom, nem hiszem hogy ez az NNI hatáskörébe tartozna, amint ráeszmélt hogy nem jön segítség egyből kimenekült a teremből és pár percre rá teljes harci felszerelésben érkezett vissza mp5-el az oldalán, sokkolóval a kezében. Ezt a megmozdulást továbbra sem értem. közben már Justin orra vérzett mivel megütöttem, ettől függetlenül a legnagyobb nyugalomban ordibálta hogy "Kezeket fel" , "Levannak tartóztatva", ami szerintem teljesen irreális. Matteo azt mondta hogy "Mehettek ki", ezért én elkezdtem kifutni a kocsimhoz viszont a pláza közepén megállított sokkolóval "Matteo S Palmero mondja: Állsz." Felkérdezett minket hogy mi történt, természetesen egy percig sem törődött azzal hogy egy plázában vagyunk ami bevan kamerázva, így az ahogyan cselekszik a munkájába is kerülhet. Miután elmondtam az én részemet a dolgokról, Matteo kijelentette hogy: Matteo S Palmero mondja: Most egyenesen elsétálnak együtt, megbeszélitek. Itt ha jól gondolom discordon vagy ts-en megbeszélték hogy animba raknak engem, hisz egy ilyen helyzetben nem hinném hogy ez a "Protokol". Valamivel odébb sétáltunk ahol közre fogtak és gyanúsan egyszerre elnyomtak egy /me-t arról hogy ők elkezdenek ütni engem, Itt a videó is jól mutatja hogy ez egy megbeszélt dolog volt, 1 másodperc különbség sem volt a /me-k között minden előzetes megbeszélés nélkül. Nyilván egyből elkezdtek püfölni, eltörték mind a kettő kezem, megállás nélkül ütöttek, ezzel semmi lehetőséget sem hagyva arra hogy én kezdjek bármit is a helyzettel. (Volt nálam fegyver, megtudtam volna őket félemlíteni, de semmi időt nem hagytak nekem arra hogy egy /me-t vagy valamit eltudjak tolni.) Animba vertek, átnézték a ruhámat(a plázában), rp-vel eldobták a telefonomat és a rádiómat aminek nem tudom mi értelme volt.

//

Próbáltam annyira rövidre fogni amennyire csak tudtam, innen jelezném hogy a végén volt egy csúnya elszólásom mivel kicsit idegbe jöttem a helyzettől. [2023-08-09 22:02:57] [Output] : [22:02] Broady Sorrentino: (( te nnis ként hol a faszomba versz animba civileket ? ))
Nem akartam problémát egyből bocsánatot is kértem.
[2023-08-09 22:02:59] [Output] : [22:02] Broady Sorrentino: (( ne haragudj ))
[2023-08-09 22:02:59] [Output] : [22:02] Broady Sorrentino: (( :D ))
Utána jelezte nekem OOC chaten Justin hogy ő nem is NNI tag.

RAGN4R

Újonc
2023. 07. 10.
50
116
24
V4 karakter
Ragnar S Lyfjaberg
Szeretnék én is hozzá írni, mivel én voltam az egyik “haver”, akivel Broady bement a terembe.

Elég irrelevánsnak tartom azt, hogy civilekre “rá rohannak” NNI-sek felfegyverkezve, úgy hogy egy kiskaliber se lett élővéve/RP-zve fenyegetésként. Szerintem ez teljesen a hatalmuk kihasználása volt.

Lubo

𝟗𝟗𝟗
SzerverAdmin
v4
2021. 07. 06.
193
150
16
V4 karakter
joshua.salvatore
LV karakter
Lubo Del Perro
Cső, én mint az egyik fél az RP-ben, senki sem beszélt meg semmit Dc-n, vsgy TS-en, az erősítéskérés, megkértem egy egységet, hogy esetleg erre tudnak-e jönni mivel a moziteremben van valami, bocsi, már nem tudom mit mondtam. Az, hogy utána megállítottalak, miért ne tettem volna? Még engem is Baseball ütővel fenyegettél, köpködtél. Az, hogy Justin Correa elkezdte ezt ordibálni, azt én se értem. Egy szimpla mozifilmre ültünk be amiből ez keletkezett ki. Odajöttem NNI dutyba, hogy rendet rakjunk, majd mentem is tovább a társammal egy üldözésre, nem látok sehol sem Force RP-t. Szerintem ennek a PK-nak én vagyok a legkisebb "áldozata". Leköptél, femyegetve voltunk. Szájkaratéztál, visszajöttűnk rendet tenni, majd a nap háralévő részét dutyba voltam. Szóval én ezt tudom mondani az én részemre.
(Helyesírási hibákért bocsánat, telefonról írok.)

Edit: Nem gondolom hatalom kihasználásnak, egy szitut tettem helyre ami tovább fajult volna, ahogy mondjátok Justin-t meg is ütötted akinek vérezni kezdett az orra, nem hiszem, hogy ennyivel meg is úszta volna, ha ez a közbeavatkozás nincsen, akkor valószínűleg halálravertek minket, vagy legalább mindenkit kissé szájbakaptok. Nem érzem hatalom kihasználásnak ez a lényeg.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: R3pt1L3

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
én fogom bírálni, várom a többieknék még a válaszát.

mateytzu

Újonc
2021. 09. 03.
44
41
V4 karakter
Drake Devereux
legnagyobb nyugalomban ordibálta hogy "Kezeket fel" , "Levannak tartóztatva", ami szerintem teljesen irreális
Szerény véleményem szerint ez teljesen reális. Az, hogy vérzik az orrom, nem azt jelenti, hogy nem tudok kiabálni.
1 másodperc különbség sem volt a /me-k között minden előzetes megbeszélés nélkül.
Mit vársz? Fenyegettél minket, ütöttél, vérzik az orrom, te is mondtad. Nyilvánvalóan nem hagyjuk szó nélkül, az, hogy egyszerre írtunk, hát megesik, bocsánat.
rp-vel eldobták a telefonomat és a rádiómat aminek nem tudom mi értelme volt.
Nyilván azért történt, hogy ne tudjál erősítést hívni.

Mi nem akartunk ebből semmiféle gondot, ha bármi sérelem ért titeket, sajnáljuk, mondjátok el és megoldjuk, ha bármi kérdés van akkor megválaszolom/juk.

• Hűha
Reactions: Lubo

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Ha ma ráértek este 11-12 közt várlak titeket tsre. Ha nem akkor írjatok időpontot nektek mikor jó.

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: Ipafai és Lubo

Lubo

𝟗𝟗𝟗
SzerverAdmin
v4
2021. 07. 06.
193
150
16
V4 karakter
joshua.salvatore
LV karakter
Lubo Del Perro
Nekem tökéletes a mai napon.

Ipafai

Újonc
SzerverAdmin
v4
2021. 05. 28.
34
165
V4 karakter
Mya Banks
Igazából nem teljesen értem minek kell egy ilyen ügyhöz TS, ettől függetlenül szívesen megjelenek, tökéletes az időpont!

• Tetszik
Reactions: admhuncho

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Justin és Santiago 90 perc MG jailt kaptak, a panaszkönyv jogos.
zárom

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.