Brixton Lore ---> Csoki

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mrbeta

Újonc
2019. 12. 15.
10
2
LV karakter
Keith Brave
Neved:
< Brixton Lore >

A ban időpontja:
< 2019/12/15 00:49:36 >

A ban időtartama:
< 10 év >

Neve, aki bannolt:
< Csoki >

A ban oka:
< 5000$ feletti átverés [farmi munka] >

Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot! Ez a bann egy félreértésen alapul. Elvállaltam egy farmi munkát. 2 famrot kellett megművelnem 0-ról 100-ra. Mindíg is gondjaim voltak a pingemmel, gyakran dobott ki a szerver időtúllépés miatt. Tehát, elkezdtem művelni az első farmot, ez még egészen jól ment viszont a vége felé már elég nagyok voltak az ping ugrások. Aztán elkezdtem művelni a másik farmot is. Úgy tűnt nem ingadozott a pingem egészen jól haladtam, Már szinte mindent megcsináltam, márcsak öntözni és ültetni kellett. Az öntözésbe belekezdtem viszont amikor a felével készen voltam a wifi elkezdett csődöt mondani. Erős ingadozás volt a pingemben, 8000-10000-is karcolászta. Nem kellett sok idő. A szerver kidobott, és akármennyiszer próbálkoztam ne tudtam visszalépni. Éjfél elmúlt, fáradt voltam. Gondoltam majd holnap felhívom és visszaadom neki, viszont akkor már nem az internettel volt a gond, hanem amit odafent olvasni lehet. Szeretem ezt a közösséget, sok kedves ember játszik a szerveren. Sok órám van ebben a játékban, sok baráttal itt szórakozunk. Szeretném visszaadni annak az illetőnek a pénzt, és bocsánatot kérni tőle. Köszönöm megértésed és, hogy elolvastad amit írtam!
Köszönettel Mrbeta. >

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 767
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
paki_copy.png

~Kódot másold ki, ne ezt. Amit küldtem Topicot nézd át!~

• Tetszik
Reactions: Mrbeta
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.