Szép napot! A bann amit kaptam egy félreértésen alapul. Elvállaltam egy farmi munkát, 2 farmot kellett 0-ról helyre pofoznom. Eddig is nagyon sokat küszködtem a pingel az nettel amin játszok mindíg össze-vissza ugrált. Elkezdtem az első farmmal. Ott még nem volt komolyabb gond végig tudtam csinálni. Aztán mentem a második farmra. Elkezdtem. Felkapáltam, felástam és végül el kezdtem öntözni. A farm felével már készen voltam, mikor a wifi csődöt mondott. Hírtelen felugrott a pingem nem tudtam semmit csinálni, pár másodperc múlva pedig ledobott a szerver. Próbáltam visszacsatlakozni de sikertelen volt minden próbálkozás. Úgy éjfél körül jártunk, gondoltam majd másnap felhívom és visszaadom neki a pénzt. Amikor beléptem ez a bann tárult az arcom elé. Meg is lepődtem meg nem is. Tudtam, hogy ezért úgyis kapni fogok de nem hittem volna, hogy ekkorát. Nem szándékosan hagytam ott az ügyfelet nagyon sok farmot dolgoztam már meg mindíg tisztességesen megcsináltam. Remélem minnél hamarabb megállapodásra tudunk jutni! További szép napot!