Brice Mazet x Jack M Brandon (SGH), Liam Friedhofen, Zuri West, Shelby S Felix, Tyrese Nichola Reed [dxminik]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
541
5 833
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Brice Mazet + a többiek.

Panaszra tett személy InGame neve:
Jack M Brandon
Liam Friedhofen
Zuri West
Shelby S Felix
Tyrese Nichola Reed

Panasz oka, leírása, kifejtése:
RK, visszajönnek behatolásra ugyan arra az emberre aki azokkal volt, akik által meghaltak San Fierro gyárban ATM alatt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bíráló adminnak küldök mindent.

Megjegyzés:
x

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
541
5 833
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Nem egyértelmű hogy ugyan az az RP, ha ugyan az a P1 mozog ami mellett az ATM fúrásra behatoltatok és az egész rendvédelem meghalt általuk?
Próbáltuk IG elintézni, Odo Riel akit végülis nem tudtatok előkeríteni a ~10 intibe behatolás után (ami megint csak megér egy misét) nyitott reportot, mégsem fogadta el senki. Ezután lett megnyitva a panaszkönyv.

Jordan D Alexot nem látok megemlítve a panaszban, szóval nem tudom milyen bizonyítékkal is kéne szolgálnék a számodra, de majd mindent megkap a bíráló admin.

Exo

Újonc
2023. 01. 19.
33
37
V4 karakter
Leo Legerski
Shelby S Felix vagyok csak még nem váltotam nevet

• Vicces
Reactions: paul.

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Küldheted a bizonyítékot, köszönöm!
A felesleges spammelést pedig itt fejezzük be.

• Tetszik
Reactions: Fede

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Megkaptam a bizonyítékot, várom az öt panaszra tett játékos válaszát. Hogyha lehet, ne írjon ide mind az öt ember egyesével, inkább próbáljátok meg minél kevesebb hozzászólásba összefoglalni.
Az első behatolás San Fierro gyárban volt, a második pedig Palomino Creekben.

sneci1902

Lelkes fórumhasználó
SzerverAdmin
v4
2020. 04. 10.
366
421
V4 karakter
Jack M Brandon
Egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy ugyan az az RP. Arra pedig kíváncsi lennék hogy a jelenlétem miben is változtatta meg a végkimenetelt. 0 töltényt lőttem el el szóval velem csak +1 ember volt ott. Akkor ott a helyszínen is lehetett volna szólni OOC chaten írni ha szükséges akkor inkább bespamelni hogy "hallo ez ugyan az az RP amiben meghaltatok". Nyilván fogom magam és elmegyek nem ülök a gép előtt kocogó fogakkal hogy darálni tudjak.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
541
5 833
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Bocs a megfogalmazásért, senkit nem érdekel hogy lőttél-e ki töltényt vagy sem. A saját dolgod figyelni arra hogy ne szegj szabályt. Az ha nem térképezitek fel az ATMen résztvevő autókat hogy tudjátok hogy RÁ mehettek-e, nem a mi hibánk. A behatolásotokkor ott állt a P1 és az Alfa Romeo amivel voltunk a gyár előtt, az Alfát sikerült is odébb tennie valakinek. A P1 meg zárva volt, tehát logikusan azt nem, de ugyan úgy résztvevője volt a kialakult szituációnak mert ~2 másodperc eltéréssel ért hamarabb gyárhoz mint mi a kazettákkal és egyszerrre futottunk be.
Az hogy nincs lerádiózva számotokra senki által és csak a W van nyomva, az megint csak nem a mi hibánk.

Ha behatoltatok volna Odo Rielre akit nem találtatok meg végül a 10~ inti feltörés/behatolása után sem ugyan úgy lősz rá. Az hogy nem találtátok meg végül csak egy szerencsés véletlen neked.
Nem követek el RK-t a ti figyelmetlenségetek miatt és megyek oda szólni. Én a saját játékommal tartozok elszámolással másoknak, én nem szegtem szabályt és nem is fogok szabályt szegni mert ti figyelmetlenek vagytok és ,,elvárjátok" hogy menjünk oda szólni nektek.

dxminiknek minden szükséges dolog mellékelve lett, nincs értelme több hozzászólást írnom. Ha jobban figyeltek, nincs ez.

HashTagAxel

Újonc
2019. 04. 18.
13
11
V4 karakter
Maximiliano Carvallo
LV karakter
Jesus Joaquin Rees
Kaptunk egy riasztást SF gyárhoz elmentünk meghaltunk oke. De azt hogy fél órával később úgy hogy lespawnoltunk LS-be vissza mentünk SF gyárhoz majd bázisra és kapunk egy riasztást Palominoba úgy honnan tudjuk hogy ti vagytok azok... Mert ha legalább egy adminnak szóltál volna hogy szóljon vagy kijöttél volna és OOC írsz vagy valami akkor oké... De ezért elég gáz hogy neked ezért PK-t kell nyitni.

Ui: Nem figyelmetlenek vagyunk de nem sas szemünk van és nincs bekapcsolva az anevek, ha ennyit nem tudsz megtenni hogy kijössz és szólsz hogy "helló mivan" akkor ne csodálkozz.

rhymes

Írnok deák
2019. 10. 17.
541
5 833
Miskolc
V4 karakter
zaire.epps
LV karakter
adelina.greek
V2 karakter
adam.greek
Ti el is olvassátok amit az ember ír, de őszintén? Elmondtam az első hozzászólásomban hogy LETT szólva adminnak report systemen keresztül, csak valószinűleg mindenki ügyön volt. EZUTÁN került megírásra a panaszkönyv.
Nem fog kijönni senki szólni nektek, mivel addig aki pedig JOGOSAN van ott a behatoláson, szépen rátartja az emberre a fegyvert és addig megy a szituáció ameddig az admin ki nem érkezik.

Gáz hogy elvárjuk hogy a szerverszabályzatot betartva játszatok és kapjátok meg a szankciót ha megszegitek úgy ahogy mi is megkapnánk? Akkor gázak vagyunk, valóban.

több mint 20 perc telt a 2 ATM között.
Ami közben mi eljöttünk San Fierro gyártól és még volt is rajtunk Helikopter, egészen Angel Pineig. Utána mentünk el az onnan számított legtávolabbi pontra folytatni tovább a szitut, mivel tudtuk hogy megöltünk mindenkit ezáltal nem lett volna ellenállás.

Legközelebb ha 3 óra telik akkor se menjünk vissza mert ugyan az a társaság csinálja és nehogy RK legyen?
Amennyiben az adott RP szituáció folyik 3 órán keresztül, igen akkor ne menjetek mert RK-t követtek el.
Ha viszont logikusan nem volt közben folyamatosan ,,fenntartva" maga az RP szitu és eltelik x óra, senkit nem fog érdekelni.

Egyszerűen nem értem ezt a bocs újfent a megfogalmazásért vergődést a szituval kapcsolatban nálatok, hát fogadjátok már el hogy hibáztatok és vállaljátok a következményét.

Paper

besten.
2020. 01. 24.
381
935
Vienna
V4 karakter
Liam.Friedhofen
Nektek szar volt legyen nekem is szar nem Rhymes? Mi vagyok én matematikus, számoljam ki, hogy milyen rpben vagyok vagy mizu? Olyan jól sikerült elmenekülnetek, hogy inkább fúrtatok még egy ATM-et, hogy még jobban felkeltsétek a figyelmet arra, hogy éltek virultok és még várjátok a kövi darát :unsure:
Illetve másnak amugy nem lehet ugyan olyan szürke P1-e vagy már jegyzővel lebeszélted, hogy ez az egyetlen szürke színállású P1 az egész szerveren?

Utoljára szerkesztve:

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 789
10 514
20
V4 karakter
glen gehrke
Sziasztok!

Egy alaposabb logátnézés után a következőként vettem észre, hogy történtek a dolgok:
14:48-kor megfúrták rhymesék a San Fierroban lévő ATM-et, 15:03-kor kezdték meg a rendőrök a behatolást. Az utolsó rendvédelmis a gyárban 15:11-kor halt meg, 15:27-kor pedig elkezdték fúrni a Palominoban lévő ATM-et is.
Számomra minden szemszögből egy RP-szálnak tűnik a két ATM-rablás.
Hogy ezt ékesítsük még valamivel, a fúrók járműve mindkét behatolásnál jelen volt (ez egy sötétszürke McLaren P1). Természetesen elképzelhető, hogy az akció hevében pont nem tűnik fel senkinek, hogy az a jármű jelen volt mindkét rabláson, de úgy gondolom, elég evidens lehet, hogy 24 perccel később ugyanaz a társaság fog fúrni ATM-et, hogyha már gyárban minden rendvédelmis meghalt.

Úgy gondolom, elég sok rendvédelmis admin, vagy adminsegéd van, illetve bárkitől meg lehetett volna kérdezni (halkan megjegyzem, akár sürgősségiben is, mindenki megválaszolta volna), hogy ez még ugyanaz a szituáció-e, vagy nem. Hogyha nem kérdeztétek meg, és csak mentetek a következő behatolásra, az a Ti saját hanyagságotok, és nem tudunk vele mit kezdeni. Akkor sem, hogyha nem lőttetek ki egy golyót sem.
A panaszkönyv jogos, az öt panaszra tett játékos 150 perc adminjailt fog kapni RK-ért, Jack emellé még egy írásbeli figyelmeztetést.
Ezek mellett nyomatékosan ajánlom, hogy gondoljátok át, milyen stílusban beszéltek a másikkal, mert ahogyan írt néhány ember, eléggé feszegette a határokat.

Lezárom a panaszt, a szerveren kiosztásra fog kerülni a szankció a játékosoknak. Helyezhető, köszönöm.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.